Deens design van Normann Copenhagen

Normann Copenhagen staat bekend om zijn prachtige design. Van glazen en kussens tot verlichting en banken: dankzij de speelse en verrassende kijk op design is elk product uniek. En dat zie je zeker ook terug in de Normann Copenhagen Rope collectie. Normann Copenhagen werd in 1999 opgericht door Jan Andersen en Poul Madsen met als doel om een verschil te maken in de designwereld. Het begon met een klein winkeltje, maar in 2005 verhuisde Normann Copenhagen naar een oud bioscoopgebouw van maar liefst 1700 m2. De ‘Flagship Store’ was een feit. Naast prijzen voor de hippe winkel heeft Normann Copenhagen sinds 2002 al meer dan 40 awards op haar naam gezet voor productdesign.

Normann Copenhagen dressoirs: opberghelden

Naast de functionele dressoirs van Normann Copenhagen met schuifdeuren, zijn er ook handige ladekasten. Zo heb je het Normann Copenhagen Kabino dressoir met 5 lades. Hoe veelzijdig het Normann Copenhagen dressoir met vijf lades eruitziet, zo makkelijk is hij in het gebruik. Het dressoir van Normann Copenhagen heeft een breedte van 146,5 centimeter, een diepte van 41 centimeter en een hoogte van 83 centimeter. En door de vele lades kun je er heerlijk veel spullen in kwijt. Het dressoir is bovendien een elegante verschijning met een warme look. Twee Normann Copenhagen dressoirs kunnen ook op elkaar worden gestapeld, als je de poten verwijderd. Combineer hem bijvoorbeeld met de Normann Copenhagen Kabino dressoir met 6 lades. Dit dressoir van Normann Copenhagen heeft een breedte van 74,2 centimeter, een diepte van 41 centimeter en een hoogte van 127 centimeter. En met maar liefst zes lades is het een echte opbergheld. Het dressoir is gemaakt van geschilderd MDF en het frame van het dressoir is gemaakt van essenhout. Kortom, de Normann Copenhagen dressoirs zijn stijlvol en vooral heel erg goed in het opbergen van jouw prachtige (of minder prachtige) spullen!

Normann Copenhagen dressoirs bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle Normann Copenhagen dressoirs kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Normann Copenhagen dressoir en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een dressoir van Normann Copenhagen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.