Sorteren op

1-36 van 43 producten

Muuto

Het relatief jonge merk Muuto heeft het in korte tijd ver geschopt in designbranche. Peter Bonnén en Kristian Byrge zetten met dit Deense merk Scandinavië op de kaart als het gaat om design meubelen. Onder de vlag van Muuto bieden zij jonge Scandinavische designers de kans om in alle vrijheid nieuwe ontwerpen op de markt te brengen. De eerste designs zijn inmiddels gelanceerd door topontwerpers als Norway Says, Harri Koskinen, Form Us With Love en Louise Campbell. Muuto timmert ondertussen hard aan de weg. Ieder jaar worden er nieuwe ontwerpen gelanceerd waardoor de collectie meer en meer volwassen wordt.

Een Muuto lamp: simpel met een eigentijdse twist

Hoewel Muuto staat voor eenvoudig en stijlvol design, is het merk ook niet bang om zijn stoere kant te laten zien. De collectie bevat een aantal prachtige lampen met een industrieel uiterlijk. Zo zijn er aantal robuuste lampen die niet zouden misstaan in een fabriekshal. Daarnaast hoort de Grain hanglamp LED nog in het rijtje met robuuste Muuto hanglampen thuis. Deze krachtpatser is ijzersterk met dank aan de bijzondere combinatie van bamboe en polypropeen die voor de kap gebruikt is. Wil je een iets zachtere look? De Ambit hanglamp past perfect in ieder interieur. Deze Muuto lamp is verkrijgbaar in vele formaten en kleuren, sinds kort zijn er ook pastel tinten. Of wat dacht je van de Muuto Tip wandlamp?

Pareltjes voor op tafel

Voel je je alleen in het donker? De tafellampen van Muuto ontvangen je met open armen. Zin in een jong fris blaadje in huis? Zet dan de Muuto Leaf tafellamp LED op je bureau. De lamp heeft de vorm van een blaadje aan een tak. Geen wandelende, maar een lichtgevende in dit geval. Het blad van de Muuto tafellamp geeft licht, zijn tak zorgt voor een solide basis. Je bedient deze lamp van Muuto met een touch dimmer door de onderkant van de kap aan te raken. En wat dacht je van de Muuto Linear tafellamp? Ontwerper Thomas Bentzen liet zich voor het ontwerpen van deze lamp inspireren door de tafellampjes die je vroeger in bibliotheken tegenkwam en dat is terug te zien aan de vorm van dit lampje. Gelukkig is deze tafellamp van al het modern gemak voorzien. Een strijd tussen een saaie lamp of dit stijlvolle exemplaar? Wij weten wel waar wij onze centjes op inzetten.

Muuto vloerlampen

De designers van de Tip vloerlamp van Muuto wilden ‘back to basic’. De lamp is een goed voorbeeld van simpel en functioneel design waarbij er veel aandacht is besteed aan de details. De Vloerlamp van Muuto is ontworpen door de meest besproken, Zweedse designer van dit moment: Jens Fager. Toch is er veel aandacht aan details geschonken waardoor deze vloerlamp nu een prachtig licht de ruimte in kan schijnen. En wat dacht je van de Muuto Post vloerlamp? De Muuto Post vloerlamp is ontworpen door Rachel Griffin en mag niet in het rijtje ontbreken.

Muuto lampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij elke Muuto lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Muuto lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Muuto lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Muuto