Moooi Carpets Magic Marker

De designvloerkleden uit de Moooi Carpets Magic Marker collectie zien er schitterend uit door het ontwerp, de kleur en de vorm. Elk van deze vloerkleden bevat net een andere vorm. We hebben het dan ook over niet alledaagse vormen. Neem bijvoorbeeld het Moooi Carpets Magic Marker Amoebe vloerkleed 252x393. Dit vloerkleed is ontworpen door de Nederlander Bertjan Pot die een echt eigen sausje aan deze collectie weet te geven. Als je goed kijkt, zie je dat de kleurige patronen zijn opgebouwd uit rechthoekige vormen die dit vloerkleed tot een uniek item maakt. Hij heeft een breedte van 252 centimeter en een lengte van 393 centimeter. Door het formaat komt hij goed van pas in de zithoek in je woonkamer. Toch kan hij je op genoeg andere plekken in je woning van dienst zijn. Ben je al nieuwsgierig naar de andere vloerkleden? Bekijk ze allemaal! 

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Moooi Carpets designvloerkleden

Moooi Carpets is zoals je misschien al dacht een onderdeel van het Nederlandse Moooi. In 2015 bedachten topontwerper Marcel Wanders en marketeer Casper Vissers een nieuw concept: Moooi Carpets. Het gaat om perfect passende vloerdecoratie die prachtige prints en patronen bevatten. We kunnen eigenlijk met alle zekerheid zeggen dat dit de meest bijzondere vloerkleden zijn die je ooit hebt gezien. De designs op deze vloerkleden lijken net echt en dat is niet gek, want ze worden op een bijzondere manier geproduceerd. De Chromojet 800 printer kan enorm veel kleuren in extreem hoge resolutie printen: 76 dpi. We praten dan over negen stippen per vierkante millimeter. Dat is ook wel te zien als je de kleden (in het echt) ziet. Door de unieke vormgeving zijn deze vloerkleden prachtig om te zien.

Eigentijdse Moooi Carpets Magic Marker vloerkleden

Een ander vloerkleed die direct je aandacht opeist is het Moooi Carpets Magic Marker Wild vloerkleed 225x295. Deze is net wat kleiner dan het Amoebe vloerkleed, maar daarom absoluut niet minder mooi. Met dit opvallende kleed weet je de aandacht van je visite in elk geval te trekken. Het is echt een plaatje om naar te kijken. Daarnaast biedt hij je ook het comfort dat je verdient in bijvoorbeeld je woonkamer. Dat geldt net zo goed voor het Magic Marker Freaky vloerkleed 395x288 van Moooi. Dit is het grootste vloerkleed uit deze collectie zoals de naam je vast al doet vermoeden. Zo kun je optimaal genieten van het design, het comfort en de schitterende kleuren.

Moooi Carpets Magic Marker bij Flinders                

Flinders is officieel dealer van Moooi Carpets. Dat betekent dat wij elk product uit de Moooi Carpets Magic Marker serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.