Naar boven

Lumina verlichting

Het Italiaanse bedrijf Lumina is in 1973 opgericht door Tommaso Gimini. Deze designer ontwierp een unieke halogeen tafellamp, de Daphine Tafellamp. Het werd een groot succes en deze lamp vormde vervolgens de basis van de oprichting van het Italiaanse designlabel Lumina. Sindsdien zijn er verschillende designklassiekers ontwikkeld. Alle designlampen worden gemaakt in de eigen Lumina fabriek in het Italiaanse Arluno. Hierdoor kan het bedrijf een volledige kwaliteitscontrole garanderen. Alles gebeurt hier in eigen huis: van de selectie van de grondstoffen tot het ontwerp van nieuwe producten. Waar vind je dat tegenwoordig nog?

Stijlvolle Lumina wandlampen

Om je huis naar jouw zin te verlichten, hebben we nog enkele Lumina wandlampen voor je op een rijtje gezet. De Lumina Matrix Mono wandlamp neemt je misschien wel mee terug de tijd in, maar dat maakt hem er niet minder mooi om. Hij staat open voor je wensen en daarom kun je de lichtbron naar boven en naar beneden richten. Het is maar net waar je op dat moment licht nodig hebt. Een andere flexibele is de Lumina Naomi Parete wandlamp . Je kunt hem 360 graden draaien tot de plek waar je het licht nodig hebt. In de woonkamer, de slaapkamer of op de werkplek, de Naomi wandlamp van Lumina is in alle ruimtes thuis. De wandlamp is perfect om meer licht te creëren in kleine ruimtes.

Lumina wandlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Lumina. Dat betekent dat wij alle Lumina wandlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Lumina wandlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Lumina wandlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.