Naar boven

Lumina verlichting

Het Italiaanse bedrijf Lumina is in 1973 opgericht door Tommaso Gimini. Deze designer ontwierp een unieke halogeen tafellamp, de Daphine Tafellamp. Het werd een groot succes en deze lamp vormde vervolgens de basis van de oprichting van het Italiaanse designlabel Lumina. Sindsdien zijn er verschillende designklassiekers ontwikkeld. Alle designlampen worden gemaakt in de eigen Lumina fabriek in het Italiaanse Arluno. Hierdoor kan het bedrijf een volledige kwaliteitscontrole garanderen. Alles gebeurt hier in eigen huis: van de selectie van de grondstoffen tot het ontwerp van nieuwe producten. Waar vind je dat tegenwoordig nog?

Stijlvolle Lumina bureaulampen

Ben je benieuwd naar de andere Lumina bureaulampen? Wij kunnen het ons alles voorstellen! Een pareltje is de Lumina Naomi Pinza bureaulamp met tafelklem. Door de bijbehorende klem bevestig je hem eenvoudig aan je bureau of tafel. Hij komt mooi tot zijn recht bij je in huis, maar natuurlijk ook op je werkplek. Dat geldt ook voor de Lumina Daphinette bureaulamp halo. Welk design vind jij mooier? Varianten op deze lamp zijn de Daphine bureaulamp halo met dimmer en de Daphine Classic bureaulamp halo van het Italiaanse Lumina. Lange elegante lijnen in combinatie met een degelijke transformator als solide basis maken deze lamp tot een echte blikvanger. Heb jij al een mooi plekje voor hem in gedachte? De Cloe Morsetto bureaulamp halo met tafelklem heeft een totaal ander armatuur, maar heeft verder wel wat weg van de andere Lumina bureaulampen. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Lumina bureaulampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Lumina. Dat betekent dat wij alle Lumina bureaulampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke bureaulamp van Lumina en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Lumina bureaulamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.