Luceplan Sky

De Luceplan Sky lampenserie staat in het teken van verlichting voor je tuin, terras of balkon. De naam voor deze serie prachtontwerpen begrijp je direct als je ze ziet. ‘Sky’ staat namelijk voor lucht of hemel en al deze lampen hebben een platte afwerking die in verbinding staat met de lucht. De kleinste van het stel is de Luceplan Sky 20 buitenlamp. Door de beschermingsgraad van IP65 zijn ze uitermate geschikt voor buiten. Naast dat ze waterproof zijn, zijn de lampen ook onderhoudsvrij en zuinig in energie. De ontwerpen uit deze lampenserie hebben al diverse prijzen binnengesleept waaronder de bekende Red Dot Design award. Kortom, alleen maar voordelen als je kiest voor een lamp uit deze collectie. Heb jij al een favoriet item op het oog? 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Designverlichting van Luceplan  

In 1978 ontstond het Italiaanse designlabel Luceplan dat inmiddels niet meer weg te denken is in de wereld van designverlichting. Architecten Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto en Sandra Severi zitten achter de oprichting van dit merk. Het mag duidelijk zijn dat dit merk bekend staat om prachtige designverlichting waarvan de Costanza lamp een mooi voorbeeld is. Dit is een van de allereerste ontwerpen die dit trio op de markt bracht. Het is een enorme klassieker die al grote successen heeft geboekt. De jaren daarop volgenden verschillende varianten op deze lamp waardoor de Costanza familie alleen maar groter werd. Een voorbeeld hiervan is de Lady Costanza. Bij Luceplan staat milieu hoog in het vaandel. Ze waren niet voor niets het eerste verlichtingsbedrijf dat gebruikmaakte van ecologische materialen en technieken. Voor welke lamp je ook kiest, elk item straalt klasse, stijl en elegantie uit. Kortom, elke lamp is een aanwinst voor je interieur.

Buitenlampen van formaat: Luceplan Sky serie

Het maakt niet uit voor welke soort lamp je kiest in deze serie, want het zijn stuk voor stuk buitenlampen met een prachtig design en veel voordelen. Een bijzonder exemplaar uit deze serie is de Luceplan Sky 28 buitenlamp LED met zonnecel. Het is een middelformaat uit deze collectie die enorm geschikt is om je tuinpad te verlichten. Dit geldt net zo goed voor je terras of je balkon. Het is maar net waar je hem nodig hebt. Wit, aluminium of hazelnootbruin zijn de kleuren waarin je dit item kunt aanschaffen. Door de breedte van 20 centimeter en de hoogte van 28 centimeter plaats je hem eenvoudig op de plek waar je hem nodig hebt. Hij vraagt in elk geval niet al te veel van je ruimte.

Luceplan Sky bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Luceplan. Dat betekent dat wij alle lampen uit de Luceplan Sky serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.