Naar boven
Sorteren op

1-36 van 41 producten

Kartell: de charmante Italiaan

Opgericht in 1949 door Giulio Castelli en onmisbaar in het interieur van een designliefhebber: dat is het verhaal van Kartell. Het succes van dit Italiaanse merk is oneindig, wat niet verbazingwekkend is als je naar hun producten kijkt. Van de geinige Bookworm kast, via de hippe Bubble Club naar de sierlijke lijnen van de Masters stoelen: Kartell spreekt iedereen wel aan. Ondertussen deinst Kartell niet terug voor humoristisch design en het experimenteren met materialen. Tel daar de vele samenwerkingen met spraakmakende ontwerpers bij op, en je hebt alle ingrediënten voor iconisch design. Bijvoorbeeld de Ghost serie, in samenwerking met Philippe Starck. Klassieke barokke meubels, opnieuw uitgevoerd in plastic en pastel. Met zo’n familie weet je zeker dat je Kartell tafel uit een goed nest komt.

Kartell tafel van het juiste materiaal

De materiaalkeuze van een Kartell tafel geeft dit basismeubel steeds weer een vleugje mysterie. Neem bijvoorbeeld de T-Table salontafel, perfect voor een uurtje theeleuten. Zodra je je kopje neerzet valt het bijzondere tafelblad op. Door de uitsparingen lijkt deze Kartell tafel wel van ragfijn kant! Een ander succesnummer is de Bubble Club bijzettafel. Met het vrolijke silhouet en zonnige kleuren zou deze tafel zelfs nog een bedompte grot opvrolijken. En dankzij het stevige kunststof materiaal kan deze Kartell tafel overal staan: in de tuin, op de patio of in een vochtige kelder. Net als de Jolly bijzettafel. Dit transparante ontwerp is ideaal om vrolijke kleurtjes in huis te halen zonder de boel in een snoepwinkel te veranderen. Het moge duidelijk zijn: van welk materiaal ook, een Kartell tafel is altijd uit het juiste hout gesneden.

Kartell tafel geeft vorm

Niet alleen het materiaal, ook de vorm laat menig Kartell tafel opvallen. Zo heeft de Kartell tafel La Bohème een elegant silhouet. Daarmee brengt ze, samen met haar mooie diepe kleuren, elk interieur naar een hoger niveau. De Kartell tafel Sparkle is niet alleen mooi, maar ook heel praktisch. Op het glanzende tafeltje kan je van alles kwijt, maar wat je liever verborgen houdt stop je makkelijk weg in deze Kartell tafel. Kast en tafel in een dus, heel handig als je meer opbergruimte nodig hebt. Net zoals menig andere Kartell tafel kan ook deze tafel prima buiten staan dankzij de duurzame kunststof. De klap op de vuurpijl is wel de Gnomes bijzettafel. De twee kabouters en de boomstam hebben alle drie een heel eigen karakter. Gezelliger dan dit wordt je tafel niet. Kortom, een Kartell tafel is vormend voor je hele interieur.

Kartell tafel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij elke Kartell tafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Kartell tafel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Kartell tafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast tafels heeft Kartell prachtige stoelen, lampen en banken.

Kartell