Flinders is dealer van

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Over James schoonmaakmiddelen

In 1927 begon James in Nederland en inmiddels zijn ze al uitgebreid naar diverse landen in Europa: van Duitsland tot Spanje. Het team achter James heeft één duidelijk doel voor ogen. Met hun kennis over binnenmilieu, vlekverwijdering, onderhoud en hygiëne van onder meer tapijt, karpet en meubelstoffen willen ze telkens weer innoveren in schoonmaak- en onderhoudsmiddelen. Het Nederlandse bedrijf vormt eigenlijk de helpende hand voor fabrikanten, woninginrichters en consumenten door passende adviezen, producten en services te bieden. Het stukje persoonlijke aandacht speelt ook een belangrijke rol en door de aanwezige kennis helpen ze klanten met hun schoonmaak- en onderhoudsproblemen. Door continu te innoveren en met nieuwe kwalitatief hoogwaardige James schoonmaakmiddelen te komen, probeert dit merk in te spelen op de continu veranderende woonbranche.

Spik en span met James onderhoudsmiddelen en vlekverwijderaars

Om jouw meubels en vloer(en) als nieuw te laten lijken, kunnen de vlekverwijderaars van James je daar uitstekend bij helpen. Elk product heeft weer net wat andere eigenschappen en daarom is het belangrijk dat het (onderhouds)probleem voor jou duidelijk is zodat je weet welk schoonmaakmiddel je moet hebben. Zo werkt de James Vlekkenwonder uitstekend op zowel natuurlijke als synthetische materialen. Zelfs voor vlekken die er al een tijdje zitten, kan dit product je soms nog uit de brand helpen. Het is een kwestie van de vlekkenwonder aanbrengen en het product zelf neemt verder het schoonmaakwerk op zich. Het goede nieuws is dat het product biologisch afbreekbaar is en ondertussen geen nieuwe vlekken veroorzaakt. Door de fantastische eigenschappen van de James schoonmaakmiddelen ben je er vrijwel zeker van dat die vervelende vlekken eruit gaan.

James schoonmaakmiddelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van James. Dat betekent dat wij alle James schoonmaakmiddelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van James en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij James. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.