Design van HOUE

HOUE is een Deens designmerk dat kiest voor binnen- en buitenmeubels. Dat betekent overigens niet dat je de binnenmeubels ook buiten kunt gebruiken. Het laat wel zien dat je in de collectie van dit merk buitenproducten vindt, maar ook items die bedoeld zijn om binnen te laten shinen. Hoe begon dit merk ooit? Daarvoor gaan we alweer heel wat jaren terug en komen we terecht bij 2007. Het jaar waarin HOUE werd opgericht. Het ontwerpersteam legt bij elk ontwerp de focus op kwalitatief hoogwaardige materialen en het comfort dat de producten je geven. Door deze twee aspecten te combineren met prachtige designs, een luxe uitstraling en de betaalbaarheid is het zonder twijfel een succesvol designmerk. HOUE heeft de afgelopen jaren keer op keer haar assortiment uitgebreid met de mooiste ontwerpen.

HOUE tuintafels: ga je voor rond, vierkant of rechthoek?

HOUE maakt het er ook niet makkelijker op met hun uitgebreide collectie HOUE tuintafels. Het is daarom handig als je van tevoren bedenkt voor welke vorm je gaat. Zoals de naam van de HOUE Circle tuintafel 150cm al zegt is dit een ronde tafel die er eigenlijk uitziet als een waar kunstwerk. Dit beeldschone exemplaar heeft een stevig metalen onderstel en een prachtig tafelblad. Een tafelblad die niet alleen mooi is, maar waar ook over nagedacht is. Zo kun je bijvoorbeeld een pan waar je net eten in hebt gekookt, prima op de ronde granieten steen zetten zonder dat je tafel beschadigt. Zo heb je geen onderzetters nodig, hoor.

HOUE tuintafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HOUE. Dat betekent dat wij alle HOUE tuintafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.