Design van HOUE

Het Deense merk HOUE richt zich op zowel binnen als buiten en is ooit in 2007 begonnen. Door de jaren heen hebben ze hun collectie continu weer weten uit te breiden en te vernieuwen met de mooiste ontwerpen. Designproducten die kwaliteit hebben, luxe ogen en ondertussen goed te betalen zijn. Om dit voor elkaar te krijgen, focust het ontwerpersteam zich op prachtige vormen gecombineerd met het beste comfort zodat jij binnen of buiten optimaal geniet van jouw favoriete meubel van HOUE. De buitenproducten van HOUE zijn vaak gemaakt van gepoedercoat aluminium dat een ultraviolet laag bevat. Hierdoor vragen ze om minimaal onderhoud en verplaats je ze eenvoudig. Dat is toch ook wat jij wilt in je tuin, op je balkon of op je (dak)terras?

HOUE tuinstoelen met extra comfort

Om jezelf net wat meer comfort te gunnen als je geniet van dat heerlijke zonnetje kun je kiezen voor HOUE tuinstoelen met armleuningen. Toch wel lekker als je je armen kunt laten rusten op de leuningen. We laten je daarom de HOUE Click Armchair tuinstoel zien. Deze stoel oogt verder exact hetzelfde als het andere exemplaar uit deze serie alleen heeft deze wel armleuningen. Wil je iets meer achterover leunen? Dan is de Paon tuinstoel ideaal voor je in je tuin of balkon. Deze tuinstoel zit erg comfortabel ondanks het metalen frame. Ook deze kun je in verschillende kleuren bestellen.

HOUE tuinstoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HOUE. Dat betekent dat wij alle HOUE tuinstoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.