Sorteren op

1-19 van 19 producten

Over HOUE

Het Deense designmerk HOUE is opgericht in 2007. Ze houden zich bezig met het ontwerpen en produceren van designmeubilair voor binnen en buiten. Bij de producten van HOUE draait het om een belangrijke combinatie: design en comfort. Alle items zijn betaalbaar, luxueuze en van goede kwaliteit. Dit is mogelijk door de tijd die in het ontwerpproces wordt gestoken. Jarenlang is HOUE soms bezig om ervoor te zorgen dat alles tiptop in orde is. De materialen zijn praktisch in gebruik, ze zijn comfortabel en hebben een lange levensduur. De producten zijn geschikt voor hotels, restaurants, kantoren en voor privégebruik. Zo kan je genieten van de HOUE Circle tuinset 150 tafel + 4 stoelen (armchair) op allerlei locaties. Ben je al fan van deze beeldschone tuinset?

HOUE tuinsets: groots genieten

Het ontwerpteam van HOUE denkt uitgebreid na om tot de beste HOUE tuinsets te komen. Henrik Pedersen, Jesper Thomsen en Roee Magdassi weten elke keer een uniek stuk design te ontwerpen. Elk product wordt gefabriceerd in fabrieken waar HOUE jarenlang mee samenwerkt. Zo is over elke stap in het productieproces goed nagedacht. Niet gek dat het kwalitatief hoogwaardige en minimalistische meubilair zeer geliefd is. Een grote favoriet is de HOUE Four tuinset 90x90 tafel + 2 stoelen (armchair). What you see is what you get. De simpele tuinset is toch een bijzonder exemplaar. Heerlijk om aan te borrelen op een zomerse avond. Een groot pluspunt: de bartafel is makkelijk schoon te maken. Zo hoef je alleen nog maar te genieten.

HOUE tuinsets bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van HOUE. Dat betekent dat wij alle HOUE tuinsets kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.