Over HOUE design

Sinds 2007 ontwerpt én produceert het Deense designlabel HOUE kwalitatief hoogwaardig designmeubilair voor binnen en buiten. Bijzonder aan de producten van HOUE is de combinatie tussen hedendaags design en subliem comfort. Met andere woorden: met een (tuin)meubel van HOUE haal je niet alleen een zeer modieus product in huis, maar ook een meubel dat geweldig comfort met zich meebrengt. Dit is het resultaat van een uitermate doordacht ontwerpproces waar Deense innovatie en Deens design bijzonder mooi samenkomen. Zo worden de ingenieuze ontwerpen geproduceerd in enkele fabrieken waarmee HOUE al jarenlang samenwerkt. Ook de materialen van het meubilair worden zorgvuldig uitgekozen. HOUE vindt het namelijk belangrijk dat de meubels niet alleen mooi zijn, maar ook een functionele waarde hebben. Zo zijn bijvoorbeeld de meubels geschikt voor intensief gebruik en gaan ze zeker jaren mee.

Schommelen op de ReClips schommelstoel van HOUE

In een schommelstoel van HOUE geniet je van uiterst comfort én prachtig design. Een mooi voorbeeld hiervan is de ReClips schommelstoel. Deze stoel is ontworpen door de gerenommeerde Deense ontwerper Henrik Pedersen en is het resultaat van fijnzinnig design en innovatieve vormgeving. Innovatief? Ja! De lamellen van deze stijlvolle schommelstoel zijn namelijk volledig vervaardigd uit gerecycled plastic afval en worden lokaal in Denemarken geproduceerd. Daarentegen heeft de ReClips schommelstoel allesbehalve een ‘geitenwollen-sokken-uitstraling’. Het moderne, haast minimalistische design komt werkelijk in iedere buitenruimte tot zijn recht: op het terras, in de tuin of zelfs op een ruim balkon. Daarnaast is deze ReClips schommelstoel van HOUE verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. De keuze is helemaal aan jou!

Elegante, charmante schommelstoelen van HOUE

Schommelstoelen zijn in het algemeen elegant en charmant door vooral hun uitnodigende karakter en sierlijke vormgeving. De Paon schommelstoel is ontworpen door Henrik Pedersen en is misschien wel de meest elegante schommelstoel uit de collectie van HOUE. De sierlijke, ronde lijnen en vrouwelijke vormen maken deze schommelstoel tot een ware blikvanger in de binnen- of buitenruimte. Het ontwerp ademt Scandinavisch design, maar dan wel uitgevoerd met een haast Victoriaanse twist. Met andere woorden: een schommelstoel waarin je je bijna de koning te rijk voelt. Deze schommelstoel is net zoals de andere schommelstoelen van HOUE gemaakt van robuuste materialen en heeft een sterke vormgeving. Zodoende kun je nog jaren van deze blikvanger genieten. Waar zet jij hem neer?

HOUE schommelstoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HOUE. Dat betekent dat wij alle schommelstoelen van HOUE kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.