Over HOUE

Sinds 2007 bestaat het Deense bedrijf HOUE. Het designmerk verkoopt verschillende soorten meubilair voor binnen en buiten. De afgelopen jaren heeft HOUE haar collectie continu weten te vernieuwen. De producten bestaan uit comfortabele elementen en hebben een prachtig design. HOUE streeft naar betaalbare en luxe producten. Dit is mogelijk door de meest geschikte materialen te kiezen. Alle producten voldoen telkens weer aan de eisen die vooraf gesteld zijn. Zo kun je volledig vertrouwen op HOUE en de kwaliteit. Het Scandinavische design voor buiten en binnen bieden wij als Flinders met trots aan. De HOUE Avon Lounge fauteuil is een echte favoriet. De ronde vormen en mooie materialen blinken direct uit. De fauteuil staat garant voor zitcomfort en complimenten. Plaats de fauteuil in de hoek van de kamer of voor het raam. Overal zal de fauteuil zijn plekje veroveren.

Relaxen en genieten met HOUE fauteuils

De HOUE fauteuils collectie biedt je opties om te kunnen relaxen en volop te genieten. Het enige wat je zelf moet doen, is een keuze maken tussen de verschillende opties. Erg populair is de Level loungeset tuin 4 van HOUE. De set is gemaakt om op te loungen met vrienden, familie of lekker in je eentje. De hoekbank fungeert als fauteuil en het tafeltje biedt genoeg ruimte voor je lievelingsdrankje, heerlijke snacks en wat tijdschriften. Alle kanten zijn bedekt met kussens. Zo hoef je niet meer te vechten om dat ene comfortabelste plekje. Lekker achterover liggen en genieten van het weer. Zie je het al voor je?

HOUE fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HOUE. Dat betekent dat wij alle HOUE fauteuils kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.