Sorteren op

1-36 van 50 producten

Over HKliving

HKliving is een Nederlands designlabel dat is opgericht door de heren Sander Klaver en Emiel Hetsen. De producten kenmerken zich door een uitgesproken stijl die perfect past bij de botanische woonstijl. We zien dat de producten een eclectische twist hebben, vaak met de hand worden gemaakt en een natuurlijk karakter bevatten. Door het gevarieerde aanbod meubels, lampen en accessoires heb je alle ingrediënten binnen handbereik om je woning te voorzien van Dutch design dat je elke dag een beetje blij maakt. Inmiddels hebben ze zowel nationaal als internationaal veel bekendheid gekregen waardoor dit Nederlandse merk al in meer dan vijftig landen over de toonbank gaat. Ook wordt de collectie van dit merk elk jaar weer aangevuld met de nieuwste producten en aanvullingen op die we onder meer zien op de interieurbeurs Maison et Object in Parijs.

Breed aanbod HKliving tapijten

Om op ieder zijn of haar wens in te kunnen spelen, heeft HKliving een gevarieerd aanbod tapijten gemaakt en samengesteld. Zo is de kans groot dat je een tapijt vindt dat aansluit op je wensen en behoeften. Ben jij fan van geometrische patronen? Dan is het HKliving Handwoven Zigzag tapijt 150x240 misschien wel het exemplaar dat je zoekt. Door de kleuren zwart en wit heb je een toegankelijk kleurenpalet te pakken die in elk interieur makkelijk te combineren is. Ga je liever voor die vintagelook? Dan kan het HKliving Printed tapijt 120x180 misschien wel aan jouw wensen voldoen. Dit product is er overigens ook in een maatje kleiner.

HKliving tapijten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HKliving. Dat betekent dat wij alle HKliving tapijten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van HKliving, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

HKliving