Sorteren op

1-36 van 79 producten

Over HKliving

HKliving is opgericht door een Nederlands duo. De mannen Sander Klaver en Emiel Hetsen besloten hun krachten te bundelen en dit veelzijdige interieurmerk op te zetten. Het merk doet het vooral goed door de combinatie tussen het gebruik van hun creatieve en wiskundige brein. Hoe dit uitpakt? Zorgvuldig uitgewerkte collecties die zijn geïnspireerd op vintage designs met een moderne look en feel. Zo is er een 70’s Ceramic coffee pot en filter waarmee je op een traditionele manier koffie kunt zetten, maar er toch een vernieuwend en stijlvol design in huis staat. Bij dit retro servies uit de jaren 70 horen natuurlijk de vintage kopjes, bordjes en lepels, zodat het koffie-uurtje volledig in stijl verloopt.

Ontbijten met het luxe servies van HKlivin

Wanneer je de dag begint met het vrolijke gekleurde servies van HKliving, heb je sowieso een goede start. Het aanbod hierin is namelijk ontzettend breed; ontbijtborden, kopjes, eierdopjes, theepotten en zelfs eierdoppen. Allemaal voorzien van stijlvolle designs en frisse kleuren. Het 70’s Ceramic eierdopje set van 4 maakt hier onderdeel van uit en is perfect te combineren met ander vintage servies van HKliving. Het assortiment is zo breed dat je iedere dag van de week kunt beginnen met een kop koffie in een andere mok. Wanneer de dag vordert of het tijd is voor een feestelijke start is er keuze uit taartschalen, gebaksbordjes en luxe glazen. Eindig de dag met een prachtig gedekte tafel en je eet en drinkt de hele dag als een koning(in).

HKliving servies bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HKliving. Dat betekent dat wij alle HKliving servies kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van HKliving, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

HKliving
Filters
Productsoort
Bekers Bestek Bord Broodplank Broodtrommel Decanter Dienblad Diningset Eierdopje Fruitschaal Glas Karaf Koffiekan Koffiemaker Kom Kurkentrekker Melkkan Mok Onderzetter Peper- en zoutmolen Peper- en zoutstel Schaal Servet Servies Snijplank Suikerpot Theekop Theepot Thermoskan Vijzel Voorraadpot Wijnkoeler
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Op voorraad