Naar boven
Sorteren op

1-25 van 25 producten

Design van HKliving

Sander Klaver en Emiel Hetsen zijn de heren die de meubelbranche hebben laten kennismaken met het Nederlandse merk HKliving. De collectie lampen, meubels en accessoires worden grotendeels met de hand gemaakt waardoor elk product er net weer iets anders uit komt te zien en jij gegarandeerd een uniek exemplaar in huis haalt. We zien ook een variatie in woonstijlen terugkomen wat ook wel het eclectische karakter laat zien in de producten. Het natuurlijke karakter en de in het oog springende ontwerpen kenmerken dit Nederlandse merk. Dit merk heeft door de jaren heen heel wat successen mogen vieren. En los daarvan zijn ze inmiddels al in meer dan vijftig landen actief wat inhoudt dat deze producten al op heel wat plekken over de hele wereld over de toonbank gaan.

HKliving opbergkasten met uiteenlopende dessins

We kunnen wel stellen dat elke opbergkast van HKliving er totaal anders uitziet. Rond of rechthoekig, decoratief of industrieel en hout of retrolook? Dit zijn onder meer de opties die je hebt om uiteindelijk de kast te vinden die aansluit bij jouw woonwensen. De HKliving Modular Cabinet ladekast, met stoere pootjes is een stijlvolle toevoeging aan iedere woonkamer, slaapkamer of gang. Daarnaast biedt de kast meer dan genoeg opbergruimte voor sokken, papierwerk of wat je ook maar kan verzinnen. Op zoek naar een kast met vriendelijke vormen en een botanisch karakter? Dan kan de Retro Webbing Oval opbergkast misschien wel aan jouw wensen voldoen.

HKliving opbergkasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HKliving. Dat betekent dat wij alle HKliving opbergkasten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van HKliving, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

HKliving