Het ontstaan van HKliving

HKliving is een Nederlands designmerk dat is opgericht door Emiel Hetsen en Sander Klaver. Door het samenvoegen van de initialen van hun achternamen hebben ze de naam van het merk HKliving gevormd. De combinatie van creativiteit en wiskundige eigenschappen maakt dit merk erg succesvol. De collectie is heel toegankelijk en is geïnspireerd op traditionele en veelgebruikte designs, maar altijd vertaald naar een moderne uitstraling. Tijdens het ontwerpproces wordt de nadruk gelegd op het behouden van de originele uitstraling en tegelijkertijd wordt er gewerkt aan het verbeteren van het product. Het hoofdkantoor zit in Dronten waar ze tevens een groot magazijn hebben. Daarnaast hebben ze een aantal distributiecentrums. Deze zijn gevestigd in Australië, Amerika en China zodat ze ook wereldwijd retailers kunnen bevoorraden.

Een HKliving bankje voor veelzijdig gebruik

Naast dat de eetbanken en design bankjes van HKliving veel gezelligheid met zich meebrengen, kun je ze ook heel goed gebruiken in andere ruimtes. De naam van de HKliving Garden bank zegt het eigenlijk al. Deze bank kun je zowel binnen als buiten gebruiken. De bank heeft een elegante en klassieke uitstraling door het slanke design en het gebruikte hout en past hierdoor bij veel verschillende woonstijlen. Houd je van meer industrieel met een vleugje nostalgie? Dan past de HKliving Lobby Bench beter bij jou. De ronde lijnen en bijzondere structuur maken Lobby een bankje om eindeloos van te genieten. Door de afwerking oogt de Hkliving Lobby Bench bijzonder vriendelijk én zit hij ook nog eens ontzettend comfortabel. Geef dit HKliving bankje bijvoorbeeld een mooi plekje in de woonkamer en kleed hem aan met een leuk dekentje of kussen.

HKliving eetbanken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HKliving. Dat betekent dat wij alle HKliving eetbanken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van HKliving, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.