Over HKliving

Het Nederlandse duo Sander Klaver en Emiel Hetsen besloten de handen ineens te slaan om het welbekende designmerk HKliving op te richten. Het succesvolle Nederlandse designmerk heeft inmiddels een uitgebreide collectie met meubels, lampen en woonaccessoires op zijn naam staan. Na een groots nationaal en internationaal succes, kun je de HKliving producten terugvinden in meer dan vijftig verschillende landen. Hkliving weet modern design te combineren met trends uit het verleden. De HKliving 70's collectie is hier een perfect voorbeeld van, de collectie is geïnspireerd op de jaren 70 maar is in een hedendaags jasje gestoken. Bijzonder aan de producten van HKliving is dat ze vaak met de hand worden gemaakt. Zo wordt de HKliving Gradient collectie met de hand gemaakt en afgewerkt met een schitterend gespikkeld glazuur.

HKliving 70's: een design bord voor iedere gelegenheid

De design borden collectie van HKliving is zeer uitgebreid. Combineer de unieke HKliving borden met het bijpassende servies en creëer zo een tafel vol gezelligheid. De luxe borden zijn geschikt voor feestdagen, verjaardagen of bijzondere gelegenheden. Maar met de exclusieve borden van HKliving is ieder hedendaagse ontbijt, lunch of diner een feestje. De HKLiving 70's serie bestaat uit hoogwaardige design borden, zoals het HKliving 70's dinerbord of het HKliving 70's ontbijtbord. Doordat deze borden met de hand gemaakt zijn is geen enkel HKliving bord hetzelfde. Daarnaast zijn de bordjes praktisch in gebruik, want ze kunnen in de vaatwasser én kan je ze makkelijk combineren. Met de prachtige gekleurde borden van HKliving geef je iedere tafel een extra beetje karakter.

HKliving borden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HKliving. Dat betekent dat wij alle HKliving borden kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van HKliving, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

HKliving