Sorteren op

1-25 van 25 producten

Dutch design van HKliving

Sander Klaver en Emiel Hetsen vormen de basis van dit Nederlandse designmerk HKliving. Zij besloten de handen ineen te slaan en samen dit merk op te richten. Een merk dat zich overigens kenmerkt door het natuurlijke karakter, die in het oog springende eclectische twist en de uniekheid. Een groot deel van de producten wordt namelijk met de hand gemaakt waardoor de kans groot is dat elk product er net weer even iets anders uitziet. HKliving heeft een grote collectie meubels, lampen en accessoires waardoor je veel keuzemogelijkheden hebt om je woning naar jouw smaak in te richten. Ze hebben inmiddels zowel nationaal als internationaal veel successen geboekt en de producten gaan al in meer dan vijftig landen over de toonbank. Een design bank van HKliving is hier een perfect voorbeeld van.

HKliving banken in een retro jasje

In de Retro bankenserie vind je banken die uiteraard een retrolook hebben, in verschillende formaten zijn uitgebracht en een rijke keuze aan kleuren hebben. Ben je op zoek naar een compact model? Dan kun je het best gaan voor het tweezits exemplaar. En doordat je de keuze hebt uit maar liefst elf kleurvarianten, is de kans groot dat jouw favoriete uitvoering ertussen zit. Krijg jij vaak visite over de vloer of heb je een grote familie? Dan is de Retro bank 4-zits misschien wel de bank die past bij wat je zoekt. Je kunt de banken ook uitbreiden met bijpassende hockers. Hoe handig is dat? Met de velours bekleding krijgt je design bank een luxe(re) uitstraling en zijn ze fluweelzacht waardoor iedereen graag plaatsneemt.

Stel je eigen modulaire bank samen met de verschillende bank elementen van Jax

Voor de liefhebbers van modulair design heeft het Nederlandse merk HKliving de HKliving Jax collectie ontworpen. Je hebt de keuze uit verschillende bank elementen waarmee je zelf je ideale bank kan samenstellen. Uiteraard hebben we ook een aantal kant en klare bestseller Jax banken voor je klaarstaan, zoals de Jax 4-zits bank met chaise longue rechts. Met deze prachtige bank ben je in een paar klikken voorzien van je favoriete zithoek. De elegante ronde vormen, in combinatie met de prachtige kleuren, maakt van de HKliving Jax bank een bank die in iedere woonstijl past. De modulaire bank staan niet alleen heel stijlvol in het interieur, maar voorzien je ook nog eens van geweldig comfort.

HKliving banken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HKliving. Dat betekent dat wij alle HKliving banken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van HKliving, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.