Sorteren op

1-29 van 29 producten

HAY design

In 2003 is het Scandinavisch merk HAY opgericht. De oprichters Rolf en Mette HAY hebben ontwerpen uit de jaren 50 en 60 herontdekt. In een nieuw jasje zijn de ontwerpen te vinden in de collecties van HAY. Het designmerk verkoopt stoelen, tafels, kasten en de mooiste woonaccessoires. Ondertussen is HAY uitgegroeid tot een onmisbaar en zeer geliefd merk. De producten zijn tijdloos, bijzonder en goed betaalbaar. Niet gek dus dat HAY een van de bestverkochte merken is bij Flinders. De ontwerpers krijgen geen vaste opdracht waar zij zich aan moeten houden. Hun creatieve gedachtes worden volop bewonderd en kun je terugzien in de producten. HAY staat voor innovatie en duurzaamheid wat het merk extra speciaal maakt.

Stijlvolle HAY zitkussens

Een van de populairste stoelen die Flinders verkoopt is de HAY About a Chair stoel. De geliefde stoel heeft al vele harten veroverd. HAY heeft hiervoor een zitkussen ontworpen die perfect aansluit op de stoel. Het HAY AAC About a Chair zitkussen laat de stoel extra comfortabel aanvoelen. Zo kun je nog meer genieten van je designstoel. Met de antisliplaag die het kussen heeft, hoef je niet bang te zijn om weg te glijden uit je stoel. Hij houdt alles op zijn plaats. Bovendien geeft het zwarte leren zitkussen een elegante uitstraling. De stijlvolle stoel in combinatie met een van deze HAY zitkussens is misschien wel precies wat je zoekt.

HAY zitkussens bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle HAY zitkussens kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

HAY
Filters
Geschikt voor
Productsoort
Zitkussen
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Ontwerper
Op voorraad