Naar boven

HAY design

In 2003 ontstond het jonge label HAY. In een korte tijd is het Scandinavische merk uitgegroeid tot een ongekend populair merk. De voornaamste redenen hiervoor zijn de unieke en tijdloze ontwerpen met als groot pluspunt dat al het moois van HAY goed betaalbaar is. Het merk werkt samen met een groot aantal bekende ontwerpers zoals Hee Welling, Jakob Wagner, Leif Jorgensen en Scholten & Baijings. Leuk feitje: de designers krijgen nooit een vaste opdracht, want ze worden helemaal vrijgelaten om hun creativiteit het werk te laten doen. Zie de HAY Colour vaas L bijvoorbeeld. Het is een creatief exemplaar door de transparante en kleurrijke details. Stop een aantal mooie bloemen in de vaas wat ervoor zal zorgen dat heel je woning gaat stralen.

Sierlijke HAY vazen

Iedereen weet dat bloemen elke ruimte opvrolijken. Bloemen zorgen voor een warme sfeer en een knusse uitstraling. De glazen HAY vazen zijn subtiel van stuk en bevatten fraaie details. Ze stralen rust en elegantie uit en vinden overal in huis hun plekje wel. De Colour vaas XL houdt van kleur en wilt het liefst elke dag samen met een fleurig boeket jouw huis vullen. De kleur van de bloemen maakt hem niks uit zolang het maar een vrolijke kleur is. De vaas zelf is in drie kleuren te verkrijgen. Het is ook een leuk artikel om cadeau te doen, want iedereen zal genieten van zo’n mooi designexemplaar in zijn of haar woning. Ben jij er al over uit welke vaas van HAY het wordt?

HAY vazen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle HAY vazen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

HAY