HAY design

HAY is in 2003 opgericht en is daardoor een relatief jong label in de meubelwereld. HAY is uitgegroeid tot een ongekend populair merk en niet zonder reden. De ontwerpen zijn uniek en tijdloos en bovendien is al het moois van HAY ook nog eens goed betaalbaar. HAY werkt samen met een groot aantal bekende ontwerpers zoals Hee Welling, Jakob Wagner, Leif Jorgensen en Scholten & Baijings. De designers krijgen nooit een opdracht mee: ze worden volledig vrijgelaten en kunnen ontwerpen wat ze willen. Het resultaat is een brede collectie van prachtige designaccessoires en -meubels. En niet zomaar designproducten, maar blikvangers die een aanvulling zijn voor je interieur.

HAY tuinsets gaan door weer én wind

De HAY tuinsets kunnen alle weersomstandigheden aan. Oftewel, ze doen wat je van een tuinset mag verwachten. Ben je op zoek naar een ronde tafel? Dan is de HAY Palissade tuinset Cone tuintafel 90 + 2 stoelen misschien wel de set die je zoekt. De trechtervormige poot en het dunne, ronde tafelblad zijn stevig en chique tegelijkertijd: een combinatie die je niet vaak tegenkomt op tuinmeubelgebied. Hierdoor is het absoluut geen straf om lange dagen buiten door te brengen op deze stoelen. De ontwerpers van deze collectie hebben jaren gedaan over het ontwerp en dat merk je meteen. De keuze is aan jou! Handig om te weten: de HAY tuinsets zijn niet gestoffeerd.

HAY tuinsets bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle HAY tuinsets kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke HAY tuinset en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een tuinset van HAY, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

HAY