Sorteren op

1-36 van 90 producten

Samen met HAY

HAY is een jong designlabel dat gelooft in de kracht van het samenwerken. Sinds de oprichting van het merk in 2002 werken ze samen met nieuwsgierige en talentvolle internationale ontwerpers.  Denk aan Hee Welling, Jakob Wagner, Ronan & Erwan Bouroullec, Leif Jørgensen en Scholten & Baijings. De samenwerking tussen het label en de designer is een opmerkelijke: HAY geeft haar ontwerpers nooit een opdracht en laat ze volledig vrij. Dit zorgt voor interessante dialogen en resulteert in een brede collectie designmeubelen en woonaccessoires. HAY heeft inmiddels een aardige familie opgebouwd waarin ieder zijn eigen kracht en expertise heeft. Samen hebben ze al een hoop moderne designiconen op de markt gebracht. Tot op de dag van vandaag streeft HAY ernaar om duurzaam, functioneel en modieus design voor iedereen toegankelijk te maken.

Ook HAY tuinmeubelen voor de kleinere ruimtes

Gelukkig begrijpt HAY dat niet iedereen een gigantische buitenruimte heeft. Om ook de kleinere buitenruimtes zomerproof te maken, kun je bij HAY terecht voor tafels, krukjes, barkrukjes en bijvoorbeeld de enorm handige PC Portable tafellamp olijfgroen. Dit handige lampje heeft vier verschillende soorten sterktes waardoor je het licht gedurende de dag gemakkelijk kunt aanpassen. Met een batterijduur van tien uur kun je de hele avond buiten zitten en genieten. Zit je liever een avondje binnen? Dan kun je deze tafellamp mee naar binnen nemen en op een bijzettafel, bureau of dressoir zetten. Voor de gezellige borrelaars onder ons komen krukjes, barkrukken en statafels van pas. Zo zet je op de Palissade Cone statafel alle snacks neer en kan het borrelen beginnen. 

HAY tuinmeubelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle HAY tuinmeubelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met het product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. 

HAY