HAY designs

Denemarken is sinds 2002 een designlabel rijker: het inmiddels bekende HAY. Sinds de oprichting hebben de designers van HAY consequent hun sporen achtergelaten in de designwereld met hun kwalitatieve meubels en woonaccessoires. HAY staat bekend om zijn ongecompliceerde, vrolijke en eenvoudige ontwerpen. Je ziet dit terug in hun verschillende producten, zoals de HAY About A Chair (HAY AAC) serie. Deze strakke en minimalistische kuipstoelen van ontwerper Hee Welling vinden met hun eenvoudige vormgeving een plekje in elk interieur. Combineer ze met een vloerkleed uit de HAY Peas collectie, en je Scandinavisch geïnspireerde interieur is helemaal af.

Warm welkom met een HAY Peas vloerkleed

Wie zegt dat de hal alleen maar een ruimte is waar je even doorheen loopt bij het verlaten van je huis? Maak van je hal een volwaardig onderdeel van je huis, en zorg ervoor dat je je meteen lekker thuis voelt zodra je de deur open doet. Met het HAY Peas vloerkleed 80 x 140 maak je je hal behaaglijk en verwelkomend. Hang je jas op, doe je schoenen uit: je bent thuis! En heb je een langgerekte hal? Accentueer dan de lengte door een extra lang kleed neer te leggen, zoals het HAY Peas vloerkleed 80 x 200. Twee meter comfort, wat een binnenkomer!

Puur natuur

De HAY Peas vloerkleden zijn gemaakt van 100% pure wol. Het dessin van kleine kiezeltjes past perfect bij deze natuurlijke uitstraling. Ook de kleuren zijn geïnspireerd op de looks van kleine steentjes: de HAY Peas vloerkleden zijn verkrijgbaar in de kleuren dark grey, soft grey en medium grey. Ook zijn er verschillende afmetingen in de collectie, zodat er altijd een HAY Peas vloerkleed is dat in je interieur past. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Peas vloerkleed 170 x 240? Deze gangbare tapijtmaat doet het goed in de woonkamer of slaapkamer. Heb je een groter vloeroppervlak te vullen? Dan is het HAY Peas vloerkleed 200 x 300 misschien wel aan jou besteed. Welk formaat of welke kleur je ook kiest, een HAY Peas vloerkleed zorgt voor een natuurlijke touch in je interieur.

HAY Peas vloerkleden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de HAY Peas vloerkleden collectie. Dat betekent dat wij elk HAY Peas vloerkleed kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek HAY Peas vloerkleed en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je HAY Peas vloerkleed, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.