Sorteren op

1-36 van 55 producten

Over HAY

Het Deense merk HAY is relatief nieuw onder de gevestigde designlabels. Maar sinds de oprichting in 2003 heeft HAY al een onuitwisbare indruk gemaakt op de designindustrie. Rolf en Mette Hay, de grote namen achter HAY, staken diverse Deense ontwerpen uit de jaren 50 en 60 in een nieuw jasje en zetten zo Scandinavisch design weer helemaal op de kaart. Een knap staaltje architectuur, het gebruik van duurzaam materiaal en een bescheiden prijskaartje zorgen ervoor dat HAY inmiddels is uitgegroeid tot een geliefd designlabel. De ontwerpen worden gekenmerkt door kleuren als zwart, wit en pasteltinten in combinatie met een niet-alledaags design. Het vernieuwende en speelse ontwerp van de HAY Palissade collectie is hier een goed voorbeeld van.

Herkomst van HAY Palissade

Een palissade is, volgens Wikipedia, een aaneengesloten rij van in de grond geslagen palen of staken. Nu begrijp je vast wel waarom de HAY Palissade collectie zijn naam heeft gekregen; de stalen buizen vormen immers een keurig aaneengesloten rij. De HAY Palissade collectie heeft daardoor een karakteristiek uiterlijk en zorgt ook nog eens voor een hoog zitcomfort. Dit komt omdat de ontwerpers speciale aandacht hebben besteed aan de hoeken, rondingen en ruimtes tussen de lamellen van ieder meubel. Dit maakt de HAY Palissade bank, bijvoorbeeld, tot een uiterst comfortabele tuinbank. Maar ook de HAY Palissade Armchair stoel zit hartstikke lekker, en dat komt niet alleen door de toevoeging van de armleuningen. Completeer je tuinset met de HAY Palissade tuintafel 170x90 en de Palissade eetbank, dan weet je zeker dat je plaats hebt voor al je vrienden tijdens een zomers diner in de tuin!

HAY Palissade bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle producten uit de HAY Palissade collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek tuinmeubel uit de HAY Palissade serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een HAY Palissade meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.