Over HAY Design

HAY is een wereldberoemd designlabel dat in 2002 werd opgericht door Mette & Rolf HAY. Het Deense designlabel werkt met getalenteerde en internationale ontwerpers samen om een veelzijdig aanbod te creëren. Door inspiratie uit kunst, architectuur, mode en Deens design te halen zijn de meubels en woonaccessoires van HAY verrassend, vrolijk en fris. Hierdoor kun je vrijwel alle items van HAY in woonruimtes en in openbare ruimtes plaatsen en met vrijwel iedere stijl combineren. Het label werd razend populair met de komst van de About a Chair serie van ontwerper Hee Welling en is sindsdien niet meer uit de internationale designwereld weg te denken. Ondanks de groeiende populariteit streven ze er bij HAY nog altijd naar om hoogwaardig en betaalbaar design te creëren zodat zoveel mogelijk mensen ervan kunnen genieten.

Comfortabel en kleurrijk

In de collectie Kussens van HAY kun je het speelse karakter van dit Deense designlabel goed terug zien. Zo is het assortiment veelzijdig en kom je veel verschillende formaten, kleuren en patronen terug. Een kussen dat daar met kop en schouders bovenuit steekt is het Soft Stripe kussen 58x58. Dit kussen heeft een ruim formaat en bevat prachtige contrasterende strepen. Ideaal voor de durfal maar ook voor de liefhebbers van comfort. Dit kussen heeft namelijk een velvet (fluwelen) hoes en is, net als vele andere kussens van HAY, voorzien van een verenvulling. Hierdoor hoef je de kussens af en toe alleen even op te schudden en dan is het weer genieten geblazen!

HAY kussens bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle HAY kussens kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van HAY en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij HAY. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van HAY veilig en vertrouwd online bestelt.

HAY
Filters
Geschikt voor
Productsoort
Kussen
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Op voorraad