Naar boven

HAY design

HAY is in 2003 opgericht en is daardoor een relatief jong label in de meubelwereld. HAY is uitgegroeid tot een ongekend populair merk en niet zonder reden. De ontwerpen zijn uniek en tijdloos en bovendien is al het moois van HAY ook nog eens goed betaalbaar. HAY werkt samen met een groot aantal bekende ontwerpers zoals Hee Welling, Jakob Wagner, Leif Jorgensen en Scholten & Baijings. De designers krijgen nooit een opdracht mee: ze worden volledig vrijgelaten en kunnen ontwerpen wat ze willen. Het resultaat is een brede collectie van prachtige designaccessoires en -meubels. En niet zomaar designproducten, maar blikvangers die een aanvulling zijn voor je interieur.

De bekende HAY Dot Cushion serie

HAY heeft ook de bekende Dot Cushion serie. De Dots verwijzen naar de stippen die op elk kussen uit deze collectie terug te vinden zijn. Het Dots kussen is echt in alle kleuren beschikbaar. Van geel met paars tot grijs met blauw: alles kan. Daarnaast zijn er ook nog eens verschillende vormen verkrijgbaar, namelijk vierkant en rechthoekig. De Dots kussens zullen nergens misstaan en zijn ook erg leuk met een paar naast elkaar. Je kunt ook variëren met de vormen en kleuren. Omdat de ontwerpen allemaal op elkaar lijken wat betreft vormgeving, passen ze altijd bij elkaar. Leg bijvoorbeeld het HAY Dot Cushion steelcut trio 60x46 in de kleur mosterdgeel met gele stippen naast een HAY Dot Cushion Surface kussen 60x45 in de kleur aqua. Het is ook heel leuk om een of meerdere HAY kussens cadeau te doen, want iedereen wordt toch blij van zo’n prachtig exemplaar in zijn of haar woning?

HAY kussens bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle HAY kussens kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar HAY kussens en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een kussen van HAY, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

HAY