Over HAY Design

Het Deense designlabel HAY is in 2002 door Mette & Rolf HAY opgericht. Het label is dankzij de About a Chair serie van Hee Welling flink gegroeid en ongekend populair geworden. In het assortiment van HAY vind je dan ook woonaccessoires voor in bijna iedere ruimte. De items van HAY zijn veelzijdig en zijn zowel in woonruimtes als in openbare ruimtes te plaatsen. HAY heeft een verrassend karakter en kent een vrolijke, frisse stijl. Dit komt omdat HAY met verschillende, internationale ontwerpers samenwerkt. Bekend of onbekend. De ontwerpers halen hun inspiratie uit kunst, architectuur en mode en weten op bijzondere wijze alledaagse gebruiksvoorwerpen in een geheel nieuw jasje te steken. HAY streeft ernaar om mooi betaalbaar design van hoge kwaliteit te ontwerpen zodat jij kunt genieten van een functioneel en prachtig interieur.

Functioneel en stijlvol

De kapstok is een woonaccessoire waaraan vaak weinig aandacht besteed wordt. Het belangrijkste element van een kapstok is namelijk dat hij praktisch en stevig moet zijn. De kapstokken van HAY zijn allemaal op hun eigen manier praktisch en functioneel en bovenal bijzonder stijlvol. Een kapstok waarbij je dat goed kunt zien is de Coat Rack kapstok zwart van HAY. Deze kapstok is praktisch, ruimtebesparend en stijlvol. De strakke, zwarte lijnen zorgen voor een grafisch en kunstzinnig karakter dat in zowel een klassiek interieur als bij een industrieel interieur zou passen. Een andere zeer functionele en fijne kapstok is de HAY Beam kapstok zwart. Ideaal voor in een smalle hal, kast of keuken. In de kapstokken collectie van HAY vind je ongetwijfeld een kapstok die aan al jouw wensen voldoet.

HAY kapstokken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle HAY kapstokken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van HAY en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij HAY. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van HAY veilig en vertrouwd online bestelt.

HAY
Filters
Productsoort
Kapstok
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Ontwerper
Op voorraad