HAY design

HAY is in 2003 opgericht en is daardoor een relatief jong label in de meubelwereld. HAY is uitgegroeid tot een ongekend populair merk, en niet zonder reden. De ontwerpen zijn uniek en tijdloos, en bovendien is al het moois van HAY ook nog eens goed betaalbaar. HAY werkt samen met een groot aantal bekende ontwerpers zoals Hee Welling, Jakob Wagner, Leif Jorgensen en Scholten & Baijings. De designers krijgen nooit een opdracht mee: ze worden volledig vrijgelaten en kunnen ontwerpen wat ze willen. Het resultaat is een brede collectie van prachtige designaccessoires en meubels. Een heel bekende serie van HAY is de AAC collectie met tal van verschillende stoelen. Door de hoeveelheid kleuren, stofsoorten en onderstellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Keuze genoeg in elk geval.

Stijlvolle HAY Hee barkrukken

De ontwerper van deze collectie heeft overal aan gedacht. Hee Welling heeft namelijk ook twee prachtige barkrukken ontworpen. Het gaat om de HAY Hee Bar barkruk 65cm en de HAY Hee Bar barkruk 75cm. Zoals je vast al had verwacht, zit het verschil hem in de hoogte. Voor welke variant je ook kiest, hij biedt in elk geval een fijn steuntje voor je voeten. Deze barkrukken voelen zich zowel binnenshuis al buitenshuis thuis. Dat is mooi makkelijk. Om de juiste barkruk te kiezen, is het wel handig dat je rekening houdt met de hoogte van de bar. De kleinste barkruk van het stel kun je het best een mooi plekje geven aan een bar met een hoogte van 90 tot 95 centimeter. De barkruk met een hoogte van 75 centimeter voelt zich meer thuis aan een bar met een hoogte van 100 tot 105 centimeter.

HAY Hee collectie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de HAY Hee collectie. Dat betekent dat wij elk product uit de HAY Hee collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de HAY Hee collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de HAY Hee collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.