Actie: -25% op alles van HAY

Je ontvangt nu 25% korting op alle producten van HAY. De actie geldt t/m 28 november.

Sorteren op

1-30 van 30 producten

HAY design

HAY is relatief nieuw in meubelland en zag pas in 2003 het licht. Het Deense designmerk produceert niet alleen kasten, stoelen en tafels, maar heeft ook een groot assortiment met woonaccessoires als kussens, kapstokken, vloerkleden en haken. De ambitie van HAY is om eigentijds meubilair te maken met oog voor het moderne leven en geavanceerde industriële producten. Om steeds te blijven vernieuwen, werkt het designmerk graag samen met ’s werelds meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers. De ontwerpen van HAY zijn geïnspireerd door de stabiele structuren van de architectuur en de dynamiek van de mode. Door dit te combineren met duurzame kwaliteit en een toegevoegde waarde voor de gebruiker maakt HAY collecties die bijzonder, tijdloos en ook nog eens goed betaalbaar zijn.

HAY CPH Deux collectie

Een van de eigenschappen van de CHP Deux collectie van HAY is veelzijdigheid. Het meubilair uit de collectie is even goed te gebruiken in een woonkamer of een gezellig café als in een kantoor. Wat de collectie ook heel veelzijdig maakt is de keuze in afwerking. Je kunt voor de CPH Deux salontafels, tafels en eetbanken kiezen uit een onbewerkt beuken, gebeitst eiken of mat gelakt eiken onderstel. Het fijne van de collectie is dat de verschillende onderdelen goed met elkaar kunnen worden gecombineerd om zo een mooie set te creëren. Zo kan de CPH Deux 215 eetbank 75 met onbewerkt beuken onderstel goed worden gecombineerd met de CPH Deux tafels.

HAY CPH Deux bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle producten uit de HAY CPH Deux collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.