HAY AAS - About a Stool

De HAY About a Stool serie past goed bij andere About producten. Het uitgangspunt is een stijlvolle en praktische barkruk. Vervolgens kan je kiezen uit verschillende onderstellen en kleuren. Ook kun je kiezen uit twee verschillende zithoogtes. Zo heb je voor elke bar altijd een geschikte HAY barkruk. Ten slotte zijn er ook nog gestoffeerde varianten leverbaar om de barkruk wat extra comfort en luxe mee te geven. De vele opties geven je de vrijheid om de perfecte barkruk uit te zoeken, zonder dat wordt afgedaan aan het sprekende design. De About a Stool barkruk is een prachtige aanvulling in elk interieur, zowel privé als in professionele omgevingen.

Actie: -20% op alle verlichting en de AAC/AAS stoelen collectie van HAY

Je ontvangt nu 20% korting op alle verlichting en de AAC (About A Chair) / AAS (About A Stool) stoelen collectie van HAY. De actie geldt t/m 16 oktober.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-35 van 35 producten Sorteren op 1-35 van 35 producten Terug naar boven

HAY About a Stool bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij elk product van HAY kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke HAY item en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contact ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een HAY product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.