Naar boven

Gispen SteelTop bureau (hoogte verstelbaar)

/ 21 / 21
...is helaas niet meer leverbaar

Dit product kunnen we helaas niet meer leveren. Kijk gerust verder in ons assortiment voor soortgelijke producten.

  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 11 jaar dé designspecialist

Praktische informatie

Het Gispen SteelTop bureau (hoogte verstelbaar) is ontworpen door Peter de Boer.

De SteelTop tafel van Gispen heeft een breedte van 140 centimeter, een diepte van 80 centimeter en een instelbare hoogte. Het frame en het blad zijn gemaakt van mat gelakt staal. De tafel is leverbaar in vier kleuren: wit, zwart, grijs en groen. Daarnaast kan het tafelblad in vijf verschillende breedtes worden geleverd: 120, 140, 160, 180 en 200 centimeter. Het frame is standaard in hoogte verstelbaar via een kliksysteem, maar er kan ook een variant geleverd worden met handslinger. Ook kan er een kabelgoot worden meegeleverd.

Specificaties

Vorm: Rechthoek
Ruimte: Alleen geschikt voor binnen
Materiaal: Staal
Garantie: 1 jaar
Merk: Gispen
Ontwerper: Peter de Boer
Herkomst: Nederland
Productsoort: Gispen bureaus
EAN:

Maja van Flinders vertelt:

Maja van Flinders vertelt:

De SteelTop tafel is van alle gemakken voorzien zoals je van Gispen gewend bent. De tafel kan via verschillende systemen in hoogte versteld worden, kan met een handige kabelgoot geleverd worden en heeft verschillende kleuren en formaten.

Een andere uitvoering of grote bestelling? Kun je de gewenste uitvoering van dit product niet vinden? Of wil je een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met Flinders Projects.

Inspiratie

Inspiratie afbeelding voor positie 0 Inspiratie afbeelding voor positie 1 Inspiratie afbeelding voor positie 2 Inspiratie afbeelding voor positie 3 Inspiratie afbeelding voor positie 4 Inspiratie afbeelding voor positie 5 Inspiratie afbeelding voor positie 6 Inspiratie afbeelding voor positie 7 Inspiratie afbeelding voor positie 8 Inspiratie afbeelding voor positie 9 Inspiratie afbeelding voor positie 10 Inspiratie afbeelding voor positie 11 Inspiratie afbeelding voor positie 12 Inspiratie afbeelding voor positie 13 Inspiratie afbeelding voor positie 14 Inspiratie afbeelding voor positie 15 Inspiratie afbeelding voor positie 16 Inspiratie afbeelding voor positie 17 Inspiratie afbeelding voor positie 18
Logo van Gispen

Gispen is al meer dan honderd jaar ontwerper, producent en leverancier van designmeubilair en kantoormeubelen. In 1916 werd het bedrijf opgericht door Willem Hendrik Gispen. Deze naam kennen we ook wel onder de afkorting W.H. Gispen. Na zijn studie werd W.H. Gispen ontwerper bij een Rotterdamse fabriek voor siersmeedwerken. Dit noemen we ook wel een kunstsmederij. Ondernemend als hij was, nam hij in 1916 de fabriek over en gaf het de naam Kunstsmederij W.H. Gispen & Co. Sindsdien is Gispen een begrip geworden. Het designmerk staat bekend om haar klassiekers. Ontwerpen als 412 stoel, de Giso lampencollectie en het President bureau zijn toonbeelden van innovatie, design en kwaliteit. Een selectie van historische Gispen producten wordt nog steeds gemaakt. Heb jij al een mooi product van Gispen op het oog?