Gispen Binit prullenbak

1 / 6 1 / 6
...is helaas niet meer leverbaar

Dit product kunnen we helaas niet meer leveren. Kijk gerust verder in ons assortiment voor soortgelijke producten.

  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist

Praktische informatie

De Gispen Binit prullenbak is ontworpen door Peter van de Water.

De Binit prullenbak van Gispen heeft een breedte van 30,8 centimeter, een diepte van 30,8 centimeter en een hoogte van 35 centimeter. De prullenbak is gemaakt van gelakt staal. Hij is leverbaar in vier kleuren: wit, zwart, groen en rood.

Specificaties

Materiaal: Staal
Garantie: 1 jaar
Merk: Gispen
Ontwerper: Peter van de Water
Herkomst: Nederland
EAN:

Carlijn van Flinders vertelt:

Carlijn van Flinders vertelt:

De Binit prullenbak van Gispen valt op met zijn uitstekende hoeken. Maar de echte innovatie zit aan de binnenkant van de prullenbak. Met het handige uitneembare binnenprofiel kan je eenvoudig vuilniszakken verwisselen en blijven ze goed op hun plek zitten. Dus wacht niet langer, en Bin it.

Een andere uitvoering of grote bestelling? Kun je de gewenste uitvoering van dit product niet vinden? Of wil je een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met Flinders Projects.

Inspiratie

Inspiratie afbeelding voor positie 0 Inspiratie afbeelding voor positie 1 Inspiratie afbeelding voor positie 2 Inspiratie afbeelding voor positie 3
Logo van Gispen

Gispen is al meer dan honderd jaar ontwerper, producent en leverancier van designmeubilair en kantoormeubelen. In 1916 werd het bedrijf opgericht door Willem Hendrik Gispen. Deze naam kennen we ook wel onder de afkorting W.H. Gispen. Na zijn studie werd W.H. Gispen ontwerper bij een Rotterdamse fabriek voor siersmeedwerken. Dit noemen we ook wel een kunstsmederij. Ondernemend als hij was, nam hij in 1916 de fabriek over en gaf het de naam Kunstsmederij W.H. Gispen & Co. Sindsdien is Gispen een begrip geworden. Het designmerk staat bekend om haar klassiekers. Ontwerpen als 412 stoel, de Giso lampencollectie en het President bureau zijn toonbeelden van innovatie, design en kwaliteit. Een selectie van historische Gispen producten wordt nog steeds gemaakt. Heb jij al een mooi product van Gispen op het oog?