Naar boven

Gelderland meubelen: uitgebreide designcollectie

Gelderland meubelen heeft een uitgebreide collectie banken, fauteuils en tafels. Door de jaren heen heeft het bedrijf veel topontwerpers aan zich weten te binden. Eén van hen is Jan des Bouvrie die met zijn strakke ontwerpstijl perfect past bij Gelderland. Andere Nederlandse topontwerpers zijn Bertjan Pot, Pieke Bergmans, Scholten en Baijings en Roderick Vos. Hierdoor is een divers aanbod ontstaan en zit er vast iets bij wat je mooi vindt. De meest bekende ontwerpen van Gelderland zijn de 7330 bank van Jan des Bouvrie, de salontafels van Roderick Vos en de prachtige 5770 fauteuil van (jawel!) Jan des Bouvrie. Het designlabel Gelderland staat voor eenvoudige en vooral stijlvolle designmeubelen waar je niet alleen nu, maar ook later veel en langdurig woonplezier van hebt.

Filosofie van Gelderland meubelen

Uitgangspunt voor Gelderland is het gebruik van hoogwaardige materialen die zorgen voor jarenlang woonplezier. Zo wordt de romp van een bank grotendeels vervaardigd van massief beukenhout met een garantieperiode van wel twintig jaar. De vulling bestaat uit polyether en koudschuim. Deze materialen zorgen allebei voor optimaal zitcomfort. Om tegemoet te komen aan individuele wensen van de klant, kunnen een aantal modellen worden uitgevoerd met in hoogte verstelbare poten. Zo kun je hem helemaal naar je eigen wens samenstellen. Ook de meubelstoffen en ledersoorten worden door Gelderland met zorg geselecteerd op uitstraling en kwaliteitsniveau. Kortom, kwaliteit en duurzaamheid: dat is de simpele filosofie van Gelderland meubelen. En daar mogen ze trots op zijn. 

Gelderland meubelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gelderland. Dat betekent dat wij alle producten van Gelderland kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Gelderland en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Gelderland. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Gelderland veilig en vertrouwd online bestelt.  

Flinders klanten beoordelen de producten van Gelderland gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Gelderland
Filters
Subcategorie
Geschikt voor
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Ontwerper
Op voorraad