Achtergrondinformatie

De Foscarini Tress serie bestaat uit maar liefst acht verschillende lampen die variëren van hanglamp tot vloerlamp. Ben je op zoek naar een staande lamp voor naast de bank of bijzettafel? Dan heb je onder andere keuze uit de Tress vloerlamp, Tress Grande vloerlamp en Tress Grande vloerlamp LED. Deze prachtige lampen bestaan uit brede stroken die al cirkelend om de basis omhoog gaan. Ze zijn verkrijgbaar in zwart, rood en wit. Het principe van de Tress Stilo vloerlamp is min of meer hetzelfde, maar deze staande lamp heeft een basis die in de hoogte breed uitloopt. Tot slot kun je kiezen uit maar liefst vier verschillende hanglampen: de Tress Grande hanglamp LED, de Tress Grande hanglamp LED met dimmer, de Tress Stilo hanglamp en de Tress hanglamp. Voor ieder wat wils!

Flinders is dé Foscarini Tress dealer van Nederland

Flinders is officieel dealer van de Foscarini Tress familie. We kunnen alle design lampen leveren. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Foscarini of heb je een meer technische vraag? Bel dan onze klantenservice 020 – 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op.

Bij Flinders vind je geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent. Bestel je Foscarini verlichting bij Flinders veilig en vertrouwd online. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel waarborg.