Sorteren op

1-36 van 70 producten

Foscarini valt op

Dit Italiaanse merk is een echte specialist wanneer het aankomt op verlichting. En dan gaat het voornamelijk om verlichting met een decoratief karakter. Het maakt het merk namelijk niet uit of het dag of nacht is en of de lamp dus aan- of uitstaat. Het ontwerp moet 24/7 verleiden, verrassen en inspireren. Het zijn daarom echte designobjecten en niet enkel praktische producten die zorgen dat je kan zien in het donker. Foscarini zegt dan ook trots dat ze in staat zijn ruimtes te transformeren. Het woord charisma is dan ook een van hun kernwaarden. Ze willen geen neutrale toevoeging zijn, maar echt een plek innemen. Kan jouw huis nog wel wat van deze Italiaanse attitude gebruiken?

Foscarini tafellampen: functioneel en decoratief

Verlichting doet zoveel meer dan enkel ons van licht voorzien in het donker. Verlichting brengt ook sfeer en warmte. Tafellampen zijn een belangrijke toevoeging aan het lichtplan van elk interieur. Je kunt ze zowel op een functionele als op een decoratieve manier inzetten. Wanneer dat laatste je voorkeur heeft, is het slim voor een tafellamp uit de Rituals serie te gaan. Neem bijvoorbeeld de Rituals 3 tafellamp niet dimbaar. Deze is geïnspireerd op de papieren lantaarns uit de Aziatische wereld. Ze zijn van opaal glas met een onregelmatig reliëf en geven een prachtig warm diffuus licht. De Satellight tafellamp LED dimbaar brengt een vleugje magie met zich mee. De lichtbol lijkt namelijk te zweven. Het is een echte eyecatcher die iedereen die bij jou langskomt versteld zal doen staan.

Foscarini tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Foscarini. Dat betekent dat wij alle Foscarini tafellampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Foscarini