Achtergrondinformatie

Met een naam die refereert aan de oerknal, kan het natuurlijk niet anders dan dat de Big Bang lamp ook in een milieuvriendelijke variant verkrijgbaar is. Liefhebbers van energiezuinige verlichting kunnen daarom kiezen voor de Foscarini Big Bang hanglamp LED of zelfs de Big Bang hanglamp LED dimbaar. En wie zeer gecharmeerd is van dit Italiaanse model maar niet gezegend met een eindeloos hoog plafond, kan met de Big Bang plafondlamp vast wel uit de voeten.

Alle lampen uit de Foscarini Big Bang serie zijn gemaakt van metaal en methacrylaat en daardoor zeer gemakkelijk te onderhouden. Bovendien krijg je maar liefst twee jaar garantie op deze lamp.

Flinders is dé Foscarini Big Bang dealer van Nederland

Flinders is officieel dealer van de Foscarini Big Bang familie. We kunnen alle design lampen leveren. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Foscarini of heb je een meer technische vraag? Bel dan onze klantenservice 020 – 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op.

Bij Flinders vind je geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent. Bestel je Foscarini verlichting bij Flinders veilig en vertrouwd online. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel waarborg.