Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Flos

Flos is een echt Italiaans familiebedrijf. Het designmerk werd in 1962 opgericht om een collectie designlampen met een uniek ontwerp te produceren. Naast enkele hippe exemplaren kent de collectie van Flos talloze designklassiekers. De modellen variëren van plafondlampen en vloerlampen tot tafellampen en wandlampen. Ook zijn de Flos kroonluchters wereldwijd beroemd vanwege de originele vormgeving, de unieke details en het extravagante formaat. Flos vernieuwt zijn materialen en technologieën continu waardoor het designlabel altijd weet te verrassen met zijn ontwerpen. Bovendien hebben diverse topontwerpers van over de hele wereld hun naam verbonden aan dit Italiaanse merk; de Nederlander Marcel Wanders, Achille Castiglioni, Jasper Morrison, Philippe Starck en Paolo Rizzatto. Flos is zowel sterk in decoratieve verlichting voor in huis als in projectverlichting. De mogelijkheden zijn echt eindeloos.

Megagrote Flos Superarchimoon hanglampen

Naast deze vloerlamp is er ook de Flos Superarchimoon Outdoor vloerlamp. Deze lamp kun je een mooi plekje geven in je tuin, op je balkon of op je terras. Terwijl zijn indoorbroer liever binnen staat, voelt deze lamp zich helemaal thuis in de buitenlucht. Deze lamp kun je in hoogte verstellen van 191 centimeter tot 305 centimeter. In de breedte kun je hem ook verstellen van 200 centimeter tot 330 centimeter. Heb jij al een mooi plekje in gedachte? De lampenkap is in twee varianten verkrijgbaar: green wall en panama. Doordat deze lamp is gemaakt van aluminium en PVC, kan hij eigenlijk alle weersomstandigheden prima aan. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken of het zonnetje nu wel of niet schijnt en of het nu wel of niet met bakken uit de lucht komt. Kortom, een echte aanwinst voor in de buitenlucht.

Flos Superarchimoon bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij alle producten uit de Flos Superarchimoon collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.