Naar boven

Flos design

In 1962 is designlabel Flos opgericht. De verlichting van Flos wordt gemaakt door een Italiaans familiebedrijf. De mooiste designlampen worden hier geproduceerd. Van hippe lampen tot de echte klassiekers. Flos staat bekend om het continu innoveren van haar collectie. Nieuwe materialen en nieuwe technieken kom je telkens weer tegen. Het ontwerpersteam verwerkt haar creativiteit en ideeën in de producten. Zo heeft Flos alleen maar bijzondere en kwalitatief hoogwaardige creaties. Voor verlichting in huis of de zakelijke wereld kun je bij dit designlabel uitstekend terecht. De Flos Compass Box Large 1L spot is hier een voorbeeld van. De spot is een mix van kunst, design, vakmanschap en kwaliteit. Het strakke design maakt hem uitermate geschikt voor in een zakelijke omgeving, maar ook in elk huis vindt de spot een goede plek om te stralen.

Sierlijke Flos spots

Soms is een rustige en subtiele lamp precies wat je nodig hebt. Een grote lamp is hartstikke mooi, maar kan niet altijd overal terecht. Zo’n lamp neemt veel ruimte in beslag en kan afleidend zijn. Een sierlijke spot is altijd en overal welkom. Het licht benadrukt de rest van je interieur en je kunt de spot zo opvallend maken als je wilt. De Easy Kap inbouwspot van Flos is allesbehalve saai. De inbouwspot is verkrijgbaar van subtiel wit tot opvallend goud en koper. Zo is er genoeg keuze en zit je droomspot er ongetwijfeld tussen. Heb jij hem al gevonden tussen alle Flos spots?

Flos spots bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij alle Flos spots kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.