Naar boven

Piero Lissoni voor Flos

Deze buitenlampen zijn ontworpen door Piero Lissoni voor Flos. Deze meneer weet wel wat hij doet, want hij heeft al voor de mooiste merken van de wereld gewerkt, zoals Alessi, Glas Italia, Living Divani, Kartell, Knoll en uiteraard Flos. Hij heeft voor zijn werk als architect, ontwerper en artdirector al een keur aan internationale designprijzen binnengesleept, waaronder de Good Design Award, de Red Dot Award en de ADI Compasso d’Oro. Van Moskou tot New York en van Shanghai tot aan de Verenigde Arabische Emiraten, overal vind je het werk van meneer Lissoni terug. Een van de bekendere van zijn projecten wat dichter bij huis: het Conservatorium Hotel in Amsterdam.

Flos My Way laat Italiaanse perfectie zien

De Flos My Way buitenlampen stralen Italiaans perfectionisme uit. Ten eerste heeft het aluminium binnenwerk een ijzersterke coating van eerst een laag epoxy en vervolgens polyester gekregen. Ten tweede is het armatuur zo ontworpen dat het licht perfect naar beneden schijnt, precies daar waar je het hebben wilt. Zo komt er ook geen regenwater in het armatuur en heb je dus eigenlijk nul onderhoud aan deze lampen. Ook al omdat de lichtbron een LED lamp van de allerbeste kwaliteit en de nieuwste techniek is. En dan zijn ze ook nog eens verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: je kunt kiezen uit de stijlvolle tinten wit, grijs, antraciet, zwart of bruin. Installeer de My Way 100x110 buitenlamp LED (inbouw) bijvoorbeeld om de vijf treden en je hoeft nooit meer in het donker de trap op- en af te lopen.

Flos My Way bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij alle producten uit de Flos My Way serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.  

Flos
Filters
Productsoort
Ontwerper
Geschikt voor
Fitting
Woonstijl
Op voorraad
Bediening
Hoogte verstelbaar
Kleurtemperatuur
Dimbaar
Prijs
Lichtrichting
Wattage
Lichtbron meegeleverd
Waterdichtheid
?
- Zone 1: een straal van 60 cm rondom bad of douche. De voorschriften voor een lamp in deze badkamerzone zijn streng. De minimale benodigde IP-waarde is 45. - Zone 2: een straal van 120 cm rondom bad of douche. Denk hierbij aan direct boven de douchecabine, rond de wastafel en rondom het bad. De minimale benodigde IP-waarde is 44. - Zone 3: alles wat buiten zone 1 en zone 2 valt. De lampen die je op deze plek ophangt, moeten minimaal een IP-waarde van 21 hebben. Alle IP-waarden van 20 of lager zijn niet geschikt voor de badkamer.