Naar boven

Edward Barber & Jay Osgerby voor Flos Bellhop

Het ontwerpersduo Edward Barber en Jay Osgerby vestigde in 1996 hun studio in Londen. De aanpak van het duo wordt gekenmerkt door continu experimenteren en innoveren. Hun onderzoekende houding ten opzichte van materiaal en kleur maakt de ontwerpen uniek. Ze vinden een oplossing voor de processen in hun werk en de nauwe relatie met de industrie en technologie. De affiniteit die de heren met beeldende kunst hebben, typeert dit ontwerpersduo het meest. Je ziet dit dan ook terug in alle collecties die ze samen ontwikkelen. Dat geldt dus ook voor de Bellhop lampen van Flos. De Bellhop lamp straalt simpliciteit en elegantie uit en maak je speels door meerdere lampen met elkaar te combineren.

De lichtval van de Bellhop lamp van Flos

De Bellhop lampen van Flos schijnen het licht vooral naar beneden en dat brengt een gezellige sfeer met zich mee. De lichtval is de eigenschap die de Bellhop lamp helemaal afmaakt. Door verschillende Bellhop lampen van Flos met elkaar te combineren, kun je eenvoudig met de lichtval spelen. Zo is het bijvoorbeeld gaaf om de wandlampen te combineren met de sokkellampen om zo zowel licht naar beneden als naar de muur toe te hebben. Daarnaast is de Bellhop vloerlamp LED gecreëerd om in iedere hoek te plaatsen. Deze lamp heeft als enige een lichtgevende kap die op een prachtige en sfeervolle manier licht verspreidt. Word jij ook blij van deze stijlvolle lampen?

Flos Bellhop bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij alle Bellhop lampen van Flos kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

 

 

 

Flos
Filters
Productsoort
Kleur
Ontwerper
Geschikt voor
Fitting
Op voorraad
Bediening
Hoogte verstelbaar
Snoerlengte
Kleurtemperatuur
Dimbaar
Prijs
Lichtrichting
Wattage
Lichtbron meegeleverd
Waterdichtheid
?
- Zone 1: een straal van 60 cm rondom bad of douche. De voorschriften voor een lamp in deze badkamerzone zijn streng. De minimale benodigde IP-waarde is 45. - Zone 2: een straal van 120 cm rondom bad of douche. Denk hierbij aan direct boven de douchecabine, rond de wastafel en rondom het bad. De minimale benodigde IP-waarde is 44. - Zone 3: alles wat buiten zone 1 en zone 2 valt. De lampen die je op deze plek ophangt, moeten minimaal een IP-waarde van 21 hebben. Alle IP-waarden van 20 of lager zijn niet geschikt voor de badkamer.
Bevestiging