Fermob

Fermob is een Frans designmerk gespecialiseerd op het gebied van tuinmeubels. Het bijzondere aan de tuinmeubels is dat ze voor een groot deel gemaakt zijn van aluminium. Wat voor een weer het ook is, de meubels zijn tegen elk weerstype bestendig. Je kunt de tuinmeubels dus met een gerust hart het hele jaar buiten laten staan. Het merk bestaat al meer dan 25 jaar en is marktleider als het gaat om tuinmeubels. Met de collectie van Fermob creëer je in een handomdraai een stijlvolle, comfortabele en vriendelijk ogende buitenruimte. De collectie is erg toegankelijk doordat ze niet alleen zelf produceren, maar ook ontwerpen. Naast het ruime aanbod zijn de producten in veel verschillende vrolijke kleuren verkrijgbaar. Wees niet bang om een kleurtje te kiezen, want de producten zijn uv-bestendig zodat je nog jarenlang plezier hebt van die toffe kleur.

Heerlijk relaxen met de voetenbanken van Fermob

De collectie tuinmeubels van Fermob is een prachtig schouwspel. Rijke kleuren en prachtig Frans design vullen elkaar aan. De collectie van Fermob bestaat daarnaast uit verschillende series, waaronder de Luxembourg. Een serie tuimeubels in 24 verschillende kleuren, bestand tegen alle weersomstandigheden en met een heerlijk zitcomfort. Wat wil je nog meer? De Luxembourg serie bestaat uit stoelen, tafels, bankjes, zitkussens én niet te vergeten: heerlijke voetenbankjes om net even een beetje extra te kunnen genieten van een relaxmomentje in je tuin. Het voetenbankje is in twee formaten verkrijgbaar. Het gaat om de Fermob Luxembourg voetenbank en de Fermob Luxenbourg voetenbank large om er dubbelop van te genieten. Weet jij al voor welke kleur voetenbankje jij gaat?

Fermob voetenbanken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle Fermob voetenbanken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.