Naar boven

Het weersbestendige Fermob

Het Franse Fermob is al 25 jaar dé specialist op het gebied van design tuinmeubelen. Bij Flinders zijn we daarom apetrots dat wij officieel dealer van dit designmerk zijn. En dit Franse designmerk produceert niet alleen tuinmeubelen, maar ontwerpt ze ook zelf. En dat resulteert in een prachtige collectie die vol joie de vivre zit, oftewel ‘levensvreugde’. Bijzonder aan de buitenmeubels van Fermob is dat ze bestand tegen extreem natte, vochtige en zoute omgevingen, door de speciale anti-roestbehandeling die zij krijgen. De Fermob tuinmeubelen kun je dus met een gerust hart het hele jaar buiten laten staan – ideaal voor als plotseling het zonnetje doorbreekt. Bovendien creëer je met de collectie van Fermob in een handomdraai een sfeervolle, speelse en gezellige buitenruimte. De producten van Fermob zijn verkrijgbaar in oneindig veel vrolijke kleuren. Zo ook de Fermob Tom Pouce KID collectie. Maar je hoeft niet bang te zijn dat je vrolijkgekleurde meubels na één of meerdere seizoenen dof van kleur worden: de poedercoating die wordt gebruikt voor Fermob meubels is gemaakt van 100% polyester en is UV-bestendig. En niet te vergeten: de tuinmeubels van Fermob zijn heel comfortabel!

Fermob Tom Pouce KID: ook voor grote mensen

Bij de Fermob Tom Pouce KID kinderstoelen hoort natuurlijk ook een bijpassende kindertafel. Want niks is zo leuk als eten aan een kindertafel die lijkt op een échte grote-mensen-tafel. De Fermob Tom Pouche kindertafel 55 is wat dat betreft ideaal. Deze kindertafel is namelijk verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de vrolijke kinderstoelen uit de Fermob Tom Pouce KID serie. En de kindertafel is goed weersbestendig: handig voor als het gehaktballen regent tijdens het eten. Met een hoogte van 48,5 centimeter is de Fermob Tom Pouce KID tafel, volgens de Europese standaard, geschikt voor kinderen van drie tot zes jaar. Maar ook voor de grote mensen is de tafel van Fermob Tom Pouce KID ideaal, als bijzettafel. Of om je even weer kind te voelen en de wereld vanuit een lager perspectief te beleven.

Fermob Tom Pouce KID bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle tuinmeubelen uit de Fermob Tom Pouce KID serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Fermob Tom Pouce KID collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een artikel uit de Fermob Tom Pouce KID familie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.