Over Fermob design

Fermob is al 25 jaar marktleider als het gaat om meubels voor je tuin, balkon of terras. Dit designlabel komt uit Frankrijk en produceert niet alleen tuinmeubelen, maar ontwerpt ze ook zelf. Dit heeft geleid tot een collectie vol levensvreugde. Met de collectie van Fermob creëer je in een handomdraai een comfortabele, stijlvolle en vriendelijk ogende buitenruimte. En dat niet alleen: de meubels van Fermob zijn ook nog eens bestand tegen vochtige en zoute omgevingen en extreme hitte door de speciale anti-roestbehandeling die de producten krijgen. Daarnaast wordt er een poedercoating gebruikt die UV-bestendig is. Hierdoor hoef je dus niet bang te zijn dat het kleurrijke buitenmeubilair na een tijd dof van kleur wordt. Dat betekent dat je jaar in en jaar uit veel plezier gaat beleven aan deze producten. Dat geldt natuurlijk ook voor de tafellampen van Fermob.

Praktische tafellampen van Fermob

Het maakt niet uit naar welke tafellamp van Fermob je voorkeur uitgaat, want je hoeft je in elk geval geen zorgen te maken over je energierekening. Iedere tafellamp van Fermob kun je namelijk opladen en verspreidt LED verlichting. Met de tafellampen van dit merk breng je dus niet alleen sfeer in jouw buitenruimte, maar bespaar je tegelijkertijd ook energie. Daarnaast is de keuze voor LED een stuk veiliger en gaan de lampen langer mee. Ideaal, toch? Neem bijvoorbeeld de MOOON! tafellamp H41 LED van Fermob. Dit compacte tafellampje brandt afhankelijk van de lichtstand die je gebruikt tussen de acht en zestien uur terwijl je hem daarvoor zeven uur moet opladen. Een ander voorbeeld is de Balad tafellamp H38 van Fermob. Deze tafellamp heeft drie lichtstanden zodat je voor elk moment bijpassend licht hebt.

Fermob tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle tafellampen van Fermob kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.