Naar boven

Over Fermob

Sinds 1998 is het Franse merk Fermob dé specialist op het gebied van tuinmeubelen. Niet alleen salontafels, maar ook bijzondere tuinstoelen, tuinfauteuils en tuintafels. Om de hoge kwaliteit te waarborgen, ontwerpt én fabriceert Fermob alle producten zelf in hun eigen fabriek in Frankrijk. Bijzonder aan de buitenmeubels van Fermob is de speciale anti-roestbehandeling die ze stuk voor stuk meekrijgen. Hierdoor zijn de meubels bestand tegen extreem natte, vochtige en zoute omgevingen. Ook de felle zon doet de meubels weinig. Dankzij de UV-bestendige coating blijft de kleur van een product van Fermob altijd mooi. En dat is maar goed ook, want de meubels van Fermob zijn verkrijgbaar in een regenboog aan kleuren. De collecties zijn allen verschillend, maar een ding hebben ze gemeen. De producten brengen mensen samen in parken, in tuinen en op balkons waardoor mooie gesprekken en vriendschappen ontstaan. Met deze visie ontwerpt Fermob al zijn producten.

Salontafels van Frédéric Sofia voor Fermob

Een van de meest geliefde designers van Fermob is de Franse ontwerper Frédéric Sofia. Misschien ken je hem wel! Sofia is namelijk de mastermind achter de populaire Luxembourg collectie. Voor Fermob heeft Frédéric ook een aantal bijzondere salontafels ontworpen. Neem bijvoorbeeld de Ultrasofa salontafel. De asymmetrische vorm, het opvallende onderstel en het prachtige matte aluminium tafelblad maken deze salontafel tot een echte blikvanger in je tuin. Daarnaast is de salontafel heerlijk ruim zodat je er genoeg hapjes en drankjes op kan serveren. Ideaal voor tijdens een gezellige zomerse borrel. Ook de Sixties salontafel van Fermob is een kijkje waard. De geometrische vorm en soepele lijnen geven de salontafel een dynamische karakter. En voor alle salontafels geldt dat ze zowel geschikt zijn voor buiten als voor binnen.

Salontafels van Fermob die overal bij passen

Ben je op zoek naar een salontafel die eigenlijk overal wel bij past? Dan zit je helemaal goed met de Bellevie salontafel van Fermob. Deze moderne, elegante allemansvriend past namelijk bij ieder zijn of haar smaak. De ronde afwerking geeft dit ontwerp een vriendelijke uitstraling en wordt daarmee het sfeervolle middelpunt van jouw buitenruimte. Daarnaast is deze salontafel voor buiten verkrijgbaar in verschillende hoogtes en een regenboog aan kleuren. Van felgeel tot sober grijs: we hebben het allemaal. Je kunt deze salontafel natuurlijk ook prachtig combineren met andere tuinmeubels uit de geliefde Bellevie collectie van dit merk. Zo heb je in een paar klikken jouw ideale tuinset bij elkaar. Klinkt goed, toch?

Fermob salontafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle salontafels van Fermob kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.