Fermob design

Het Franse merk Fermob is al 25 jaar de specialist op het gebied van designtuinmeubelen. Ze produceren het niet alleen zelf, maar ontwerpen het ook. De producten zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor kunnen ze tegen alle weersomstandigheden wat wel zo handig is. Zo kun je de Fermob producten het hele jaar door buiten laten staan. De collectie van Fermob draait om een toegankelijke lijn met als centraal thema: ‘levensvreugde’. De Terrazza plantenbak large van Fermob is een geliefd product. Niet alleen de planten zijn er dol op, maar jij ongetwijfeld ook! Dat kan komen door de goede kwaliteit. Of door de vrolijke kleuren waarin hij verkrijgbaar is. Zie je jouw lievelingsbloemen al in deze design plantenbak staan?

De Fermob plantenbak of Fermob bloembak: stijlvol én kleurrijk

De saaie plastic plantenbakken van vroeger zijn gelukkig verleden tijd. Tegenwoordig heb je de mooiste creaties. Zo komen je bloemen en planten nog mooier uit in een design plantenbak voor buiten. Bovendien zorgt een stijlvolle plantenbak voor een statement in je tuin. Fermob is op dit gebied de marktleider. Het team ontwerpt stijlvolle designs en volgt de trends. Je weet dat je goed zit als je de Basket plantenbak long van Fermob aanschaft. De lange versie in een opvallende kleur is niet te missen. De aluminium plantenbak van Fermob is volledig gemaakt van staal, die effen in dezelfde kleur is geschilderd. Ideaal om je tuin op te vrolijken zonder te veel moeite te doen. Haal snel het groen naar je tuin. Niet vergeten water te geven als je te veel aan het genieten bent!

Design plantenbak buiten bij Flinders

Flinders is dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle Fermob plantenbakken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke design plantenbak en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een plantenbak van Fermob, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.