Naar boven

Over Fermob

Sinds 1998 is het Franse merk Fermob dé specialist op het gebied van tuinmeubelen. Niet alleen ligbedjes, maar ook bijzondere tuinstoelen, tuinfauteuils en tuintafels. Om de hoge kwaliteit te waarborgen, ontwerpt én fabriceert Fermob alle designproducten zelf. Bijzonder aan de buitenmeubels van Fermob is de speciale anti-roestbehandeling die ze stuk voor stuk meekrijgen. Hierdoor zijn de meubels bestand tegen extreem natte, vochtige en zoute omgevingen. En ook tegen zonlicht is het tuinmeubilair bestand dankzij een UV-bestendige coating. Zo kun je nog heel lang van deze prachtige tuinmeubels genieten. De collecties zijn allen verschillend, maar een ding hebben ze gemeen. De producten brengen mensen samen in parken, in tuinen en op balkons waardoor mooie gesprekken en vriendschappen ontstaan. Met deze visie ontwerpt Fermob al zijn producten. Klinkt goed, toch?

Comfortabele en opvallende ligbedden van Fermob

Hoewel ieder ligbed van Fermob een uniek karakter heeft, hebben de ligbedden twee dingen gemeen. Alle ligbedden zijn uiterst comfortabel en geschikt voor zowel langdurig als intensief gebruik. Zo zijn de ligbedden bijvoorbeeld uitgevoerd met verstelbare rugleuningen. En de vloeiende vorm van elk ligbed draagt bij aan de comfortabele zitting. Hiermee wordt een ligbed van Fermob zeker jouw meest geliefde loungespot wanneer het zonnetje schijnt. Daarnaast zijn ze stuk voor stuk ware eyecatchers. Niet alleen door hun uiteenlopende bijzondere designs, maar ook door de vrolijke kleuren. Zo heb je altijd een zomers gevoel wanneer je neerploft op een van deze exemplaren. Boekje erbij en genieten maar! Het Harry ligbed van Fermob leent zich daar bijvoorbeeld perfect voor. 

Fermob heeft enorm praktische ligbedden

Naast comfortabel en opvallend zijn de ligbedden van Fermob uiterst geschikt voor intensief gebruik. Maar waarom dan? De ligbedden zijn namelijk behandeld met een speciale anti-roestbehandeling. Bovendien zijn de gebruikte materialen zeer weer- en UV-bestendig. Dat scheelt, want zo kun je de ligbedden van Fermob met een gerust hart het hele jaar door buiten laten staan. Geen paniek meer tijdens een drupje regen of een tropische regenbui. Heb je geen plek voor een permanent ligbed in je tuin of terras? Dan is de Bistro ligstoel dus écht wat voor jou. Deze klassieker kun je namelijk gemakkelijk inklappen en opbergen. En bij de eerste zonnestraal klap je hem zo weer uit. Ideaal! Daar is over nagedacht zullen we maar zeggen.

Fermob ligbedden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle ligbedden van Fermob kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.