Fermob – dé tuinmeubelspecialist

Het Franse Fermob is al 25 jaar dé specialist op het gebied van design tuinmeubelen. Bij Flinders zijn we daarom apetrots dat wij dealer van dit designmerk zijn en alle tuinstoelen, tuintafels en loungestoelen van Fermob kunnen leveren. En dit Franse label produceert niet alleen tuinmeubelen, maar ontwerpt ze ook zelf. Dit heeft geleid tot een hele toegankelijke collectie die vol joie de vivre zit, oftewel ‘levensvreugde’. Bijzonder aan de buitenmeubels van Fermob is de speciale anti-roestbehandeling die zij krijgen. Hierdoor zijn de meubels bestand tegen extreem natte, vochtige en zoute omgevingen. De fauteuils van Fermob zijn, net als de andere ontwerpen van dit Franse merk, verkrijgbaar in oneindig veel vrolijke kleuren. Maar je hoeft niet bang te zijn dat je vrolijkgekleurde Fermob fauteuil na één of meerdere seizoenen dof oogt: de poedercoating die wordt gebruikt voor Fermob meubels is gemaakt van 100% polyester en is UV-bestendig. En niet geheel onbelangrijk: de fauteuils van Fermob zijn zeer comfortabel!

Kleurrijke Fermob fauteuils

De Luxembourg serie is het paradepaardje van het Franse designlabel. En dat is niet zo gek ook, want deze vrolijkgekleurde tuinmeubels passen werkelijk op ieder terras en in elke tuin. Natuurlijk heeft de serie ook een fauteuil: de Luxembourg fauteuil van Fermob. De rugleuning, armleuningen en zitting van de stoel zijn gemaakt van gebogen aluminium latten. Ook handig: deze Fermob fauteuil is op te stapelen in groepen van zes. Dat wordt een vrolijke bedoening, want de fauteuil is verkrijgbaar in maar liefst 23 verschillende kleuren. Wil je liever iets meer comfort en minder keuze? Dan is de Sixties fauteuil van Fermob een goede keuze. Deze stoel heeft namelijk een kunststof zitting van geweven polymeer en zit daarom hartstikke lekker. Dat wordt genieten!

Fermob fauteuil bij Flinders

Flinders is dealer van Fermob. Dat betekent dat wij iedere Fermob fauteuil kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Fermob fauteuil en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Fermob fauteuil, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.