Naar boven
Sorteren op

1-31 van 31 producten

Over Fermob

Het Franse Fermob is al 25 jaar dé specialist op het gebied van design tuinmeubelen. Bij Flinders zijn we daarom apetrots dat wij dealer van dit designmerk zijn en alle tuinstoelen, tuintafels en loungestoelen van Fermob kunnen leveren. Dit Franse label produceert niet alleen tuinmeubelen, maar ontwerpt ze ook zelf. Hierdoor zijn vele bijzondere collecties tuinmeubels ontstaan. Bijzonder aan deze collecties van Fermob is de speciale anti-roestbehandeling die zij krijgen. Hierdoor zijn de meubels bestand tegen natte, zonnige en zoute omgevingen. Al deze mooie eigenschappen komen samen in de Fermob Bistro tafel 71x71. Deze tafel heeft een handige maat die zowel op een wat kleiner terras als in de tuin goed tot zijn recht komt. Bovendien zijn de producten van Fermob verkrijgbaar in oneindig veel vrolijke kleuren en, niet geheel onbelangrijk, zitten de tuinstoelen ook zeer comfortabel.

Tafelen met de Fermob Bistro

De naam Bistro is een combinatie tussen een kroeg en een restaurant. Dat betekent dus dat je met een Bistro tafel van Fermob eigenlijk altijd wel goed zit, letterlijk en figuurlijk. Zittend aan deze tafel kun je heerlijke maaltijden eten of juist genieten van een verkoelend biertje. Met een klein gezelschap schuif je het makkelijkst aan een ronde Fermob Bistro tafel 60. Deze tafel is perfect voor een romantisch diner bij kaarslicht en past ook goed op kleine balkons of terrassen. Er is ook een vierkante variant, de Fermob Bistro tafel 57x57. Om met vrienden te genieten van heerlijk eten hoef je natuurlijk niet naar Frankrijk, je haalt de bistro gewoon in huis. Met de Fermob Bistro tafel 117x77 kan je ook gewoon de gezellige sfeer van een bistro in jouw eigen voor- of achtertuin creëren.

Fermob Bistro bij Flinders

Flinders is dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle producten uit de Fermob Bistro serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Fermob Bistro collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact  met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een artikel uit de Fermob Bistro familie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.