Naar boven

Toegankelijk designmerk Fermob

Fermob is een Frans designmerk dat al meer dan 25 jaar voorloper is als het gaat om meubels voor tuin en terras. Niet alleen de productie van tuinmeubels nemen zij op zich, maar een groot deel van de collectie ontwerpen zij ook zelf. Met de collectie van Fermob creëer je eenvoudig en snel een vriendelijk ogende tuin boordevol design. Veel van de tuinmeubels kunnen met elkaar gecombineerd worden wat dit merk bijzonder maakt. Daarnaast zijn bijna alle meubels verkrijgbaar in oneindig veel vrolijke kleuren zodat de collectie voor iedereen toegankelijk is. Er zal vast en zeker een kleur tussen zitten die jou aanspreekt. Daarnaast zijn alle producten gemaakt van aluminium waardoor je ze met een gerust hart het hele jaar buiten kunt laten staan.

Decoratieve bijzettafels van Fermob

De meeste mensen kopen een bijzettafel uit praktisch oogpunt, maar de designers van Fermob denken daar heel anders over. Waarom alleen gaan voor functionaliteit als het ook een mooi pronkstuk in je tuin kan zijn? De collectie bijzettafels van Fermob bestaat namelijk uit een aantal opvallende modellen die elke tuin mooi maken. Een van de meest bijzondere tafels is de Fermob Happy Hours bijzettafel. De naam verklapt het al een beetje, want met dit tafeltje beleef je de meest gelukkige uurtjes in je tuin. Het tafeltje heeft namelijk een dubbele functie. Je kunt het blad tevens gebruiken als dienblad en op de onderste laag heb je plek voor wel zes flessen. Nog een opvallende verschijning is de Fermob 1900 bijzettafel. Een bijzettafel met een speels geperforeerd motief. Het leuke is dat ditzelfde motief terugkomt in alle andere meubels uit de 1900 serie.

Fermob bijzettafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle Fermob bijzettafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.