Naar boven
Sorteren op

1-36 van 43 producten

Over Fermob

Fermob is een designlabel uit Frankrijk, dat al 25 jaar dé specialist op het gebied van design tuinmeubelen is. Bij Flinders zijn we daarom heel trots dat wij dealer van dit designmerk zijn. En het Franse Fermob produceert niet alleen tuinmeubelen, maar ontwerpt ze ook zelf. En dat resulteert in een prachtige collectie die vol joie de vivre zit, oftewel ‘levensvreugde’. Bijzonder aan de buitenmeubels van Fermob is dat ze bestand zijn tegen extreem natte, vochtige en zoute omgevingen, door de speciale anti-roestbehandeling die zij krijgen. De Fermob tuinmeubelen kun je dus met een gerust hart het hele jaar buiten laten staan – ideaal voor als onverwacht het zonnetje doorbreekt. De producten van Fermob zijn verkrijgbaar in oneindig veel vrolijke kleuren. Zo ook de Fermob Bellevie lounge collectie. Maar je hoeft niet bang te zijn dat je vrolijkgekleurde meubels na één of meerdere seizoenen dof van kleur worden: de poedercoating die wordt gebruikt voor Fermob meubels is gemaakt van 100% polyester en is UV-bestendig.

Bellevie Fermob maakt het leven mooi

Als je Bellevie vertaalt vanuit het Frans, betekent dit ‘mooi leven’. En dat is precies waar de Fermob Bellevie productfamilie voor staat. Deze serie maakt het leven gewoon een stukje mooier. De Fermob Bellevie loungebank is bijvoorbeeld voorzien van zachte kussens die ook geschikt zijn om buiten te gebruiken. De Fermob Bellevie bank heeft een luchtig karakter met de aluminium frame delen, kenmerkend voor de Bellevie serie. Het is natuurlijk fijn om ook een plek te hebben waar je je verfrissende drankje en tijdschrift kan neerleggen. Daarvoor is de Fermob Bellevie bijzettafel de perfecte keus. De vormen van de bank en fauteuil komen terug in dit leuke tafeltje, waardoor ze prachtig bij elkaar passen. De Fermob Bellevie tafel is net een kameleon, de tafel uit de Fermob Bellevie lounge serie past namelijk bijna overal en is verkrijgbaar in veel vrolijke kleuren. Ga je voor de gewilde Fermob Bellevie Cactus of heb je een andere kleur op het oog?

Fermob Bellevie bij Flinders

Flinders is dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle producten uit de Fermob Bellevie serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Fermob Bellevie collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een artikel uit de Fermob Bellevie familie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.